ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδιανόητη ματσάρα στο Λονδίνο-Μυθική ανατροπή από την Ντόρντμουντ

Λιόν-Μπενφίκα

Η Λιόν καθάρισε πιο εύκολα κι απ’ όσο θα το περίμενε με 3-1 την Μπενφίκα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση. Οι Λιονέ με τον Ρούντι Γκαρσιά πλέον στον πάγκο τους δείχνουν αναγεννημένοι, βγάζοντας εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, οι «αετοί» της Λισαβόνας συνεχίζουν να προβληματίζουν, ενώ με αυτήν την εικόνα θα δυσκολευτούν ακόμα και να πάρουν την τρίτη θέση.

Η Λιόν άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 4′ με ωραία κεφαλιά του Άντερσεν μετά από σέντρα του Ντιμπουά. Στο 14′ όλοι στο γήπεδο ”πάγωσαν” όταν ο Φέρο χτύπησε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τον Λοπές και αμέσως έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο για το νοσοκομείο, ενώ τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Ζαρντέλ. Στο 27′ η Μπενφίκα είχε την πρώτη της ουσιαστικά καλή στιγμή με σουτ του Τζέρσον Φερνάντες που πέρασε πάνω από την εστία του Λοπές. Στο 33′ οι Λιονέ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Αουάρ να κάνει εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα για τον Ντεπάι που με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι «αετοί» είχαν ευκαιρία με τον Λοπές να διώχνει σε κόρνερ σουτ του Τσικίνιο, ενώ μετά την εκτέλεση από τον Γκριμάλδο, ο Κονέ έδιωξε τελευταία στιγμή πριν ο Τζέρσον Φερνάντες σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λιόν είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 54′ με σουτ του Ντιμπουά που απέκρουσε ο Βλαχοδήμος. Τρία λεπτά αργότερα είχε και η Μπενφίκα καλή στιγμή με σουτ του Σεφέροβιτς που απέκρουσε ο Λοπές. Στο 67′ νέα ευκαιρία για τους Λιονέ με τον Βλαχοδήμο να σταματά αυτή τη φορά τον Τουσάρ. Στο 78′ η Μπενφίκα μείωσε με τον Πίτσι να γεμίζει για τον Σεφέροβιτς που έκανε υπέροχο κοντρόλ με το στήθος και με συρτό σουτ έκανε το 2-1. Στο 89′ η Λιόν τελείωσε το παιχνίδι με τον Τραορέ να κάνει το 3-1 με υπέροχο πλασέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact