ΖΩΔΙΑ

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει απασχολημένους/ες με αρκετές υποχρεώσεις και έντονη εργασιακή καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να μην έχετε τον χρόνο ή τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας ζητήματα. Το απαιτητικό τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/10 μπορεί να δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα και δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν ερωτικές ιστορίες από το παρελθόν, οι οποίες σας ανακινούν αρνητικά συναισθήματα. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά της κάθε κατάστασης και να αναρωτηθείτε τι μαθήματα πήρατε από όσα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Το θετικό είναι πως την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 30/10, ο Άρης εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13/12. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από το καβούκι σας, προκειμένου να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να αναθερμάνετε τη φλόγα μεταξύ σας και να μοιραστείτε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Μη διστάσετε να εκφράσετε ανοιχτά στον άλλον τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σας ανοίγεται ο δρόμος για νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στον έρωτα.

ΛΕΩΝ

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο έρωτας, το φλερτ και η καλοπέραση είναι τα δυνατά σας σημεία και κανείς δεν μπορεί να σας συναγωνιστεί σε αυτά. Ωστόσο, εάν αυτές τις ημέρες αισθάνεστε ότι ζείτε το απόλυτο, θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πιο λογικά και αποστασιοποιημένα, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σας και δημιουργεί ασάφεια και μπέρδεμα. Ίσως να έχετε εξιδανικεύσει το άτομο που έχετε απέναντι σας, με αποτέλεσμα να παραβλέπετε τα ελαττώματα του και τα αδύναμα σημεία του και να έχετε υψηλές προσδοκίες από εκείνον/η. Εάν δεν βάλετε μπροστά τη λογική, κινδυνεύετε να παραπλανηθείτε και να απογοητευτείτε από την πραγματικότητα που θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας.

Κρατήστε, λοιπόν, μικρό καλάθι και φερθείτε με σύνεση. Το θετικό νέο αυτής της εβδομάδας είναι το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10, το οποίο μπορεί να φέρει έναν καινούριο φλογερό έρωτα για τους αδέσμευτους ή να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες των δεσμευμένων. Η ημέρα προσφέρεται για διασκέδαση, απολαύσεις και όμορφες στιγμές με τα άτομα εκείνα που βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας. Η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 30/10, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τις 13/12 θα βιώσετε μια πιο εσωστρεφή περίοδο και καλείστε να αξιολογήσετε το παρελθόν και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα ή με το ταίρι σας. Ο εκνευρισμός και η συσσωρευμένη ένταση μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες και να φέρουν απότομα ξεσπάσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ομιχλώδες θα είναι το τοπίο στις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα, καθώς στις 27/10 η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και φέρνει σύγχυση, αοριστία και μπερδεμένα μηνύματα. Είναι πιθανό να εθελοτυφλείτε απέναντι σε μια κατάσταση, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε όταν τελικά αποκαλυφθεί η αλήθεια μπροστά σας. Μην κλείνετε τα μάτια σας στα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν μέσα στη σχέση σας ή μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά προσπαθήστε να τα αντιμετωπίσετε με λογική και διάλογο, προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10 λειτουργεί άκρως βοηθητικά, αφού θα φέρει υποστήριξη από ανθρώπους οι οποίοι σας νοιάζονται πραγματικά και μπορούν να σας καταλάβουν. Μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείξετε στοργή και αγάπη απέναντι σε όσους σας έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Στις 30/10 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 13/12 ενεργοποιεί την επικοινωνιακή σας πλευρά. Θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας στους άλλους, όμως καλό θα είναι να περιορίσετε την επιθετικότητα σας και να αποφύγετε να κάνετε σχόλια που μπορεί να πληγώσουν ή να δημιουργήσουν εντάσεις. Αντί να γίνετε επικριτικοί ή ειρωνικοί απέναντι στους άλλους, θα είναι πιο εποικοδομητικό να συζητήσετε ανοιχτά όσα σας ενοχλούν και να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact