ΖΩΔΙΑ

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Μετά από δύσκολες και εκρηκτικές ημέρες, φτάνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου στην οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις στα ερωτικά μας.

Στις 27/10/2021 η Αφροδίτη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη η οποία μας αποπροσανατολίζει και φέρνει σύγχυση και μπερδέματα.

Ένας νέος έρωτας φαντάζει ιδανικός στα μάτια μας και μια νέα γνωριμία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Αυτές τις ημέρες όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βλέπουμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα και απλώς να θέλουμε να ζήσουμε το παραμύθι.

Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να είστε πιο προσγειωμένοι και επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους, μιας και η εξαπάτηση καραδοκεί.

Στις 28/10/2021 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Δία, αυτή η όψη φέρνει ευχάριστες στιγμές, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε είστε αδέσμευτοι.

Υπάρχει καλή διάθεση και ανάγκη να μοιραστείτε και να μεταδώσετε χαρά. Βγείτε έξω, γνωρίστε ανθρώπους και αφεθείτε σε απολαύσεις.

Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία, τουλάχιστον μέχρι τις 30/10/2021, όπου το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου έρχεται για να μας φέρει αντιμέτωπους με δοκιμασίες, εμπόδια και περιορισμούς. Ίσως νιώσετε πως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σάς βαραίνουν και θα αναγκαστείτε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες για να αντεπεξέλθετε.

Προσπαθήστε να δείξετε σύνεση και υπομονή μπροστά στις δυσκολίες και μην λειτουργείτε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας. Την ίδια ημέρα, ο Άρης κάνει την είσοδο του στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα παραμείνει έως τις 13/12/2021.

Η θέση αυτή ανεβάζει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και μας χαρίζει δυναμισμό και διάθεση να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε. Ωστόσο, η ερωτική μας ζωή αποκτά μια πιο σκοτεινή πλευρά, καθώς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια εμμονές, κτητικότητα και μια έντονη ανάγκη για εξουσία και έλεγχο μέσα στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια έντονη και αρκετά δύσκολη Πανσέληνο στο ζώδιο σας πριν από λίγες ημέρες, τώρα έχετε αρχίσει σιγά-σιγά να ηρεμείτε και να βάζετε τα πράγματα στη θέση τους σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το βοηθητικό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10 φέρνει αισιοδοξία, θετική διάθεση και ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε. Δεν αποκλείεται μέσα από μια ομάδα ή από μια παρέα να μπει τώρα ένα άτομο στη ζωή σας, το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, επομένως εκμεταλλευτείτε προτάσεις για εξόδους και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/10 έρχεται για να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα και να φέρει προκλήσεις και εμπόδια μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να αισθανθείτε μοναξιά ή να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα από το ταίρι σας. Κάντε λίγη υπομονή και μην αφήσετε την απαισιοδοξία και τον αρνητισμό να σας κυριεύσει. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό από τις 30/10 εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία θα εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και δύσκολα θα μπορεί να σας αντισταθεί κάποιος. Η σεξουαλική σας ζωή παίρνει τα πάνω σας και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκδηλώσετε το πάθος σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε την καχυποψία σας και την ανάγκη σας για έλεγχο, εάν δε θέλετε να βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γνωστό ότι είστε άτομα της τετράγωνης λογικής και θέλετε ξεκάθαρες καταστάσεις, όμως το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 έρχεται για να θολώσει τα νερά και να δημιουργήσει ασάφεια και μπερδέματα. Εάν προκύψει τώρα μια νέα γνωριμία μέσω μιας παρέας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί στην πορεία κάτι να σας απογοητεύσει, αφού δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Θα είναι ιδανικό, λοιπόν, να περιμένετε να περάσουν λίγες ημέρες πριν επενδύσετε σε κάποιον και πριν πάρετε μια οριστική απόφαση. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 30/10 δυσκολεύει και τεστάρει τις σχέσεις ή τον γάμο σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε υπερφορτωθεί με υποχρεώσεις και ευθύνες, με αποτέλεσμα να έρθετε αντιμέτωποι με παράπονα από τον/τη σύντροφο σας ή για κάποιο λόγο να αισθάνεστε ότι πιέζεστε μέσα στη σχέση και δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε με ψυχραιμία τι είναι αυτό που σας δημιουργεί εμπόδια, προκειμένου να το επιλύσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να αισθανθείτε περισσότερη μοναξιά ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια απόρριψη. Μην απογοητεύεστε και μην αφήσετε τον πεσιμισμό να σας καταβάλλει. Άλλωστε, την ίδια ημέρα ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και μέχρι τις 13/12 βάζει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και φέρνει ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εάν είστε σε σχέση, μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω ή απλώς να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να βγάλετε προς τα έξω την πιο θερμή πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 έρχεται για να διαστρεβλώσει την εικόνα που έχετε για τη σχέση σας ή για το άτομο που έχετε απέναντι σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να βιώσετε μια απογοήτευση αυτές τις ημέρες από το ταίρι σας, ειδικά εάν παραβλέψατε τα προειδοποιητικά σημάδια που σας έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα πρέπει λοιπόν να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να μην αφεθείτε ολοκληρωτικά σε κάποιον/α πριν σας αποδείξει έμπρακτα τις προθέσεις του/της. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θέλουν προσοχή, διότι θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε μία αδιέξοδη κατάσταση, μόνο και μόνο επειδή θέλατε να ζήσετε το παραμύθι.

Ωστόσο, στις 28/10 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα φέρει μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Θα ανακτήσετε την πίστη σας στον εαυτό σας, αλλά και στον έρωτα, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τη στοργή και την αγάπη σας στο ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια όμορφη κίνηση ή ένα κομπλιμέντο θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να συναντήσετε ένα άτομο από το εξωτερικό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact