ΖΩΔΙΑ

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, νιώθετε την ανάγκη να βιώσετε μια ρομαντική ιστορία η οποία θα σας κάνει να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 27/10 θα κάνει αυτή την ανάγκη ακόμα πιο έντονη. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να μην κυλήσουν ιδανικά ή όπως τα ονειρευόσασταν, αφού λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από τον άλλον και δυσκολεύεστε να διακρίνετε το ψέμα από την πραγματικότητα. Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που θα ειπωθούν πάνω στην έξαψη της στιγμής και να μην επενδύσετε σε ανθρώπους οι οποίοι δεν σας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αξίζουν.

Από την άλλη, μπορεί η υπερβολική επιφυλακτικότητα να σας οδηγήσει στο να αποκρύψετε κάτι από το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι απέναντι στον σύντροφο σας και να μην προδώσετε την εμπιστοσύνη που σας δείχνει. Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό στις 30/10 θα σας δημιουργήσει πολύ έντονη επιθυμία να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε χρόνο με φίλους και παρέες. Είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σας έλκουν άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινούς στόχους, ιδέες και ενδιαφέροντα και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί. Αναζητήστε λοιπόν άτομα τα οποία σας εξιτάρουν πρώτα από όλα σε εγκεφαλικό επίπεδο και κυρίως να είναι σύμμαχοι σας και όχι ανταγωνιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, με αποκορύφωμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο σας στις 28/10. Αυτή η όμορφη σύνδεση των δύο αυτών πλανητών έρχεται για να σας γεμίσει θετική ενέργεια, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και σας δημιουργεί την αίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Είναι η ιδανική στιγμή για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να μπουν καινούρια άτομα στη ζωή σας, τα οποία θα σας ανανεώσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσω ενός φιλικού προσώπου ή μια φιλική σας σχέση να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον και να κυνηγήσετε τους κοινούς σας στόχους, αφού τίποτα δε μοιάζει ακατόρθωτο. Ωστόσο, η εβδομάδα δεν θα κλείσει τόσο ανάλαφρα μιας και το τετράγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο στις 30/10 θα βαρύνει το κλίμα και θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα αίσθημα ανασφάλειας. Αν είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ανεπαρκείς μέσα στη σχέση σας ή να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Το κλειδί είναι να φερθείτε με σύνεση και ωριμότητα απέναντι στο άτομο που έχετε απέναντι σας και να αφήσετε για λίγο τις προσωπικές σας επιθυμίες στην άκρη, προκειμένου να βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε, αλλά και να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο στις 27/10 και σας δημιουργεί ένα αίσθημα αβεβαιότητας και ασάφειας μέσα στη σχέση σας. Είτε ο σύντροφος σας δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντι σας είτε εσείς οι ίδιοι παραμυθιάζετε τον εαυτό σας και αρνείστε να αντικρίσετε κατάματα την πραγματικότητα. Είναι γνωστό άλλωστε πως είστε από τη φύση σας άτομα τα οποία δεν τα πάνε πολύ καλά με τον ρεαλισμό και προτιμάτε να ζήσετε το όνειρο με κάθε κόστος. Αυτό το τετράγωνο κάνει ακόμα πιο έντονη αυτή την ανάγκη, όμως θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως αν συνεχώς παραβλέπετε τα ελαττώματα του άλλου ή τα αρνητικά της σχέσης σας, το όνειρο μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνει εφιάλτης.

Αντιθέτως, αν αναγνωρίσετε και αποδεχτείτε τις αρνητικές πλευρές, θα μπορέσετε ίσως να βρείτε κάποιες λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να επενδύσετε σε κάτι το οποίο μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. Η είσοδος του Άρη στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού από τις 30/10 θα βγάλει προς τα έξω την πιο απελευθερωμένη πλευρά σας και δε θα διστάσετε να αντιδράσετε απέναντι σε κάτι το οποίο σας καταπίεζε το προηγούμενο διάστημα και δεν σας επέτρεπε να εξελιχθείτε. Έχετε μεγάλη ανάγκη να μπείτε σε νέες περιπέτειες και να ξεφύγετε από τη μονοτονία και τη ρουτίνα, επομένως τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες, να ταξιδέψετε σε άγνωστα μέρη και να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους οι οποίοι θα σας ανανεώσουν.

(alphafreepress.gr)Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact