ΖΩΔΙΑ

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα καλείστε να εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του Άρη στο δικό σας ζώδιο (μέχρι τις 30/10 που μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού), προκειμένου να δράσετε με αυτοπεποίθηση και θάρρος και να διεκδικήσετε όσα δεν τολμήσατε το προηγούμενο διάστημα. Είναι γεγονός ότι η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα σας χαρακτηρίζουν, επομένως τώρα είναι η στιγμή για να πάρετε επιτέλους πρωτοβουλίες ή να κάνετε το πρώτο βήμα που διστάζατε να κάνετε, διότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Άλλωστε, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/10 λειτουργεί πολύ ευνοϊκά για εσάς, αφού φέρνει ευκαιρίες για επαφές και νέες γνωριμίες ή ευχάριστες εξελίξεις σε μία ήδη υπάρχουσα ερωτική σχέση.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορείτε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να πάτε μια εκδρομή η οποία θα φέρει στον δρόμο σας ένα άτομο που θα σας προσφέρει έξαψη και θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, μακριά από έγνοιες και άγχη. Ωστόσο, στις 30/10 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα, επομένως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μελετημένες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το δικό σας ζώδιο φημίζεται για την καχυποψία και την επιφυλακτικότητα του και όλοι σας λένε ότι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα πρέπει να τα αποβάλλετε, εάν θέλετε να έχετε λειτουργικές σχέσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 θα προσπαθήσει να σας παρασύρει σε μια απατηλή κατάσταση στα ερωτικά σας, επομένως θα χρειαστεί περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλύσετε πιο διεξοδικά και ψύχραιμα τι πραγματικά συμβαίνει, ώστε να μην απογοητευτείτε στην πορεία. Το τετράγωνο του Ήλιου από το δικό σας ζώδιο με τον Κρόνο στις 30/10, σας φέρνει αντιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις οι οποίες σας βαραίνουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας.

Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση σας ή μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού νιώθετε ότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς, στις οποίες δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας προκειμένου να κάνετε μια ενδοσκόπηση, όμως μην αφήνετε απέξω τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Η είσοδος του Άρη στο δικό σας ζώδιο από τις 30/10 έως τις 13/12, σας γεμίζει με ενέργεια, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και να κατευθύνετε εσείς τα γεγονότα από εδώ και στο εξής. Τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια ερωτική ιστορία, όμως προσπαθήστε να περιορίσετε την ανταγωνιστική διάθεση και την ανάγκη σας για επιβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σχηματίζει αυτή την εβδομάδα μία δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα και μία βοηθητική όψη με τον Δία, με αποτέλεσμα το κλίμα που επικρατεί να είναι κάπως μπερδεμένο. Από τη μία λοιπόν, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/10 μπορεί να σας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας ζητήματα, αφού η κρίση σας δεν θα είναι ξεκάθαρη και δεν θα μπορείτε με ευκολία να διακρίνετε τι ισχύει από αυτά που σας δείχνει ο άλλος και τι είναι ψεύτικο. Εάν διψάτε να ζήσετε κάτι ονειρικό, είναι πολύ πιθανό εξιδανικεύσετε τον άλλον και να παραμυθιαστείτε, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε όταν αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Μην παραβλέπετε τα σημάδια που σας δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Από την άλλη, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Δία στις 28/10 θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για περάσετε ευχάριστα, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι. Η αυτοπεποίθηση και η καλή διάθεση θα είναι στα ύψη και θα εκπέμπετε τέτοια γοητεία που θα μαγνητίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό στις 30/12 εγκαινιάζει μια πιο ιδιωτική περίοδο, κατά την οποία θα νιώσετε την ανάγκη να αναμοχλεύσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Η δράση σας θα είναι πιο έμμεση και παρασκηνιακή και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με παρελθοντικά ζητήματα, προκειμένου να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Προσέξτε ιδιαίτερα την κυκλοθυμία σας και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact