ΚΟΣΜΟΣ

Μπάμπα Βάνγκα: Η «μυστική» προφητεία και η τρομερή μέρα των «πέντε δύο»

Από τις μαρτυρίες της Boika Tsvetkova και της Vitka Petrovskaya – γυναικών που έγραψαν τη Vangelia Gushterova – “Baba Vanga”, εγιναν γνωστά : τα λόγια της, που ειπώθηκαν στη δεκαετία του ’70
περιείχαν ενδείξεις – μια παγκόσμια «νέα ιογενή ασθένεια» που θα ξεκινήσει στα τέλη της πρώτης δεκαετίας του 21ου κι επαληθεύτηκε με τη μορφή κορωνοιο.

Η Baba Vanga ήταν τυφλή εκ γενετής μερικές των προφητειών της είναι :η 11η Σεπτεμβρίου, η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), αλλά και το φονικό τσουνάμι του 2004. Κι ότι η Ρωσία θα γίνει κυρίαρχος του κόσμου όταν όλα θα λιώσουν σαν το παγο στην Ευρωπη

Λένε μάλιστα πως οι προβλέψεις της τυφλής γιαγιάς έχουν μέχρι στιγμής 85% επιτυχία

Μπάμπα Βάνγκα: Η τυφλή μάντισσα από την Βουλγαρία που πρόβλεψε την άνοδο του Πούτιν πριν 40 χρόνια ακομη προέβλεψε ότι θα δημιουργηθεί ένα εμβόλιο κατά της νέας λοίμωξης -ούτε ένας χρόνος δεν θα περάσει.

Το πρώτο εμβόλιο, το Sputnik V, καταγράφηκε τον Αύγουστο του 2020. Χάρη στο Κέντρο Gamaleya. Αρα η Vangα, από τον άλλο κόσμο ενθάρρυνε τους επιστήμονές μας.

Ωστόσο, η μάντης είπε ότι η ίδια επιδημία θα ξεκινήσει στην Αφρική. Και η μόλυνση, όπως συνήθως πιστεύεται, προήλθε από την Κίνα.

Η γιαγιά έκανε λάθος; Σχεδόν όλοι το πίστευαν Πιστευόταν έως ότου έγινε γνωστό το φαινόμενο στον κόσμο ενός νέου στελέχους κορωνοϊού – «όμικρον». Ήταν από την Αφρική που άρχισε να εξαπλώνεται – από τη Νότια Αφρική.

Είναι τρομακτικό να το σκέφτεσαι, αλλά ξαφνικά ήταν το «αφρικανικό όμικρον» που είχε στα οράματά της η Wang, προβλέποντας ότι η μόλυνση, η οποία σάρωσε γρήγορα σε όλες τις ηπείρους, θα στοιχίσει περίπου 100 εκατομμύρια ζωές. Παρεμπιπτόντως, οι σκεπτικιστές κορόιδευαν αυτή την προφητεία, γράφοντάς την στα λάθη της Baba Vanga.

Όμως από τα μέσα Δεκεμβρίου 2021, λίγο περισσότερα από 5 εκατομμύρια ασθενείς έχουν πεθάνει παγκοσμίως – 20 φορές λιγότερα από ό,τι είχε προβλεφθεί. Αρα ποιος γνωρίζει εάν στο τέλος, αυτό το όμικρον θα αποδειχθεί πιο επικίνδυνο;.

Ή κάποιου είδους άλλη μετάλλαξη.; Με μια λέξη, θα νοιώθαμε καλύτερα αν η Wanga έκανε πραγματικά λάθος εδώ. Είχε όμως δίκιο σε κάτι άλλο, λέγοντας ότι «η Ρωσία θα αντεπεξέλθει». Με τον Covid-19, υποθέτω.

Άλλη προφητεία τα 5 δυάρια. Έχουμε πάλι μπροστά μας μια τρομερή μέρα των «πέντε δύο». Και μάλιστα επτά.

Πριν από ένα χρόνο, ο Sergei Kostorny, ένας δημοσιογράφος που εμφανιζόταν ως στενό γνώριμο της Baba Wagnga, δημοσιοποίησε την «μυστική» προφητεία της, που φέρεται να έγινε στη δεκαετία του ’80 του περασμένου αιώνα.

Η ουσία της προφητείας είναι ότι έρχεται μια τρομερή μέρα των «πέντε δύο», κατά την οποία θα συμβεί κάτι τρομερό σε παγκόσμια κλίμακα. Το τι ακριβώς είναι άγνωστο.

Μίλησε για τα μοιραία “πέντε deuces” στον αέρα του Channel One το 2020. Το μυστικιστικό κοινό, για να το θέσω ήπια, ήταν σε επιφυλακή, περιμένοντας τις 22 Δεκεμβρίου 2020 -.

Παρεμπιπτόντως, το επερχόμενο νέο έτος 2022 θα μας κρατήσει σ επαγρύπνηση – με την έννοια του «δύο». Θα υπάρχουν πέντε τεμάχια σε κάθε μήνα του, ισως και έξι; 22/02/2022 και 22/12/2022.

Και στο μακρινό μέλλον, και επτά “δύο” δεν θα αποφευχθούν – 22.02.2222 και 12.22.2222. Οι απόγονοί μας θα έχουν λόγους να θυμούνται τη Μπάμπα Βάνγκα.

Τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν τις προβλέψεις της μάντη τους, υποστηρίζοντας ότι αναφέρονται στο 2022.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Παγκόσμιες προφητείες:

Οι άνθρωποι θα ανεχτούν την ύπαρξη μιας θανατηφόρας μόλυνσης.

Δεν θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος ούτε για τις προαναφερόμενες προφητείες άρα τι;;

Μερικοί άνθρωποι θα γίνουν φτωχότεροι, ενώ άλλοι, αντίθετα, θα γίνουν υπέροχα πλούσιοι – πλούσιοι χωρίς χρήματα.

Οι ειδικοί ότι η Wanga προέβλεψε τη διάδοση κρυπτονομισμάτων και ηλεκτρονικού χρήματος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact