ΔΙΑΦΟΡΑ

Επαληθεύονται οι προφητείες; «Όταν οι Τούρκοι κλείσουν τα στενά του Βοσπόρου…»

Με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Bulgarian Military: «Η Τουρκία είναι έτοιμη να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου», θυμηθήκαμε αυτά που είχαν προορρήσει οι Γέροντες της Ορθοδοξίας μας και καλό θα είναι να τα έχουμε υπόψιν μας γιατί το ΠΑΖΛ συμπληρώνεται και μάλιστα ταχύτατα!

Όταν οι Τούρκοι κλείσουν τα στενά του Βοσπόρου για τα Ρωσικά πλοία, θα σημάνει η αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή της Τουρκία, την διχοτόμησή της σε 3-4 κομμάτια και την επίσημη έναρξη μετά από κάποιους μήνες του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου!!!

Αυτά είχαν προορρήσει οι Γέροντες της Ορθοδοξίας μας και καλό θα είναι να έχουμε υπόψιν μας ότι το ΠΑΖΛ συμπληρώνεται και μάλιστα ταχύτατα!!

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η πολιτειακή ανωμαλία που ξεκίνησε στην Τουρκία, θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάληψη της εξουσίας εκεί από τον στρατό!

Υπάρχουν κάποιοι που “κινδυνολογούν” λέγοντας πως το ίδιο μονοπάτι με την γείτονα χώρα θα ακολουθήσει και η Ελλάδα στη συνέχεια.

Ο Θεός μαζί μας πάντως ότι και να γίνει… Μόνη παρηγοριά μας, ότι το ταξίδι προς την μεγάλη καταιγίδα θα φέρει μαζί του και τη ΝΕΜΕΣΙΣ…

Τι είχε πει ο ‘Αγιος Παΐσιος:

«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.

Ακολουθεί ….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.

Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΕ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν:

«Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;» Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο …;..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε …;»

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Βιβλίο «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ(1924-1994) ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ»

Τι είχε πει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

“…Δεν θα σταματήσουν ποτέ οι περιπέτειες της Ιστορίας. Πάντοτε θα υπάρχουν περιπέτειες. Τώρα μια περιπέτεια που ζούμε, βλέπουμε τι γίνεται στη Συρία και τώρα στη Λιβύη. Και αύριο στον Βόσπορο! Και στα Στενά να δείτε τι θα γίνει! Θα στενάξουν τα Στενά! Και ό,τι κάνει ο Σουλτάνος της Άγκυρας θα γυρίσουν εναντίον του”!

Πρόκειται για πολύ σημαντική επισήμανση! Γιατί από τα Στενά θα προσπαθήσουν να περάσουν οι Ρώσοι βαδίζοντας κατά της Τουρκίας, που όμως ήδη θα έχει επιτεθεί κατά της Ελλάδας… Η Ρωσική στάση προς την Τουρκία θα αλλάξει άρδην, καθώς τυχόν ανατροπή Ερντογάν θα φέρει στην κυβέρνηση Κεμαλιστές – φιλοδυτικούς, πιστούς στις ΗΠΑ… Έτσι, ό,τι έχει κάνει ο Ερντογάν, θα γυρίζει εναντίον του, με την θυελλώδη προέλαση των Ρώσων κατά της Τουρκίας και την κατάληψη των Στενών! Τα οποία αργότερα θα προσπαθήσουν να καταλάβουν με φωτιά και ατσάλι οι Αμερικάνοι…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact