ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 7 Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι και πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Αναγνωρίζεσαι κοινωνικά, ζεις μία βελτιωμένη οικογενειακή ζωή, αλλά και καθημερινότητα! Ωστόσο, οφείλεις να παραμείνεις σοβαρός στην συμπεριφορά σου και ώριμος στις επιλογές σου, χωρίς υπερβολικές προσδοκίες στους παραπάνω τομείς! Επίσης σήμερα ευνοείται, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, η εξομάλυνση κάποιων οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, που είχαν ενδεχομένως προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα διαπιστώσεις πως ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον και ίσως ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας, αλλά με τρόπο παρασκηνιακό! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να αγγίξεις ουσιαστικά την ερωτική ευτυχία! Θα καταφέρετε με τον σύντροφο να συνδυάσετε εύκολα λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σπουδαία βήματα που θα βελτιώσουν την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για ότι στόχο κι αν έχεις! Μεγάλη πιθανότητα για προαγωγή ή αύξηση! Διεκδίκησε το!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και επικοινωνιακά ταλαντούχος! Ωστόσο, πρέπει να μειώσεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, αν δεν θέλεις να «πέσεις» σε λάθη ή γκάφες! Είσαι περιζήτητος και πολύ δημοφιλής, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς με σύνεση! Επιπλέον, η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου και μπορείς να πετύχεις σημαντικούς στόχους, αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα της εξιδανίκευσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις κατά πολύ την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για τυχόν προβλήματα στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς πλέον να βρεις τον απόλυτο έρωτα παντού και πανεύκολα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σε εγρήγορση! Σήμερα, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις την ερωτική ευτυχία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά, οι έξυπνες ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, θα σου δώσουν πολλές αποτελεσματικές λύσεις στα τυχόν προβλήματα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά, αλλά και με ισχυρή θέληση! Χρησιμοποιείς το οξυδερκές μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς τώρα! Προσπάθησε να μην «μοιράζεις» την επιτυχία και την ευτυχία σου παντού, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως σε ζηλεύουν ή και σε φθονούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αυξημένο ερωτισμό και γοητεία και η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ζήλιες ή καταπίεση τώρα και φτιάξε ένα ερωτικό και αισθησιακό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου, ώστε να απολαύσετε καυτές στιγμές πάθους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξει μία ωφέλιμη αποκάλυψη, η οποία θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου! Οικονομικά, έχεις αρκετή οικονομική εύνοια και μάλιστα καταφέρνεις και κλείνεις αρκετές εκκρεμότητες!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact