ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 7 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, οι κοντινοί σου άνθρωποι σήμερα με Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως με πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς εκείνους! Απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη συγκυρία, με μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά το σπίτι και ακόμα σε απασχολεί, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το άγχος και το αδιέξοδο! Σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές τρυφερές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο, πράξεις και λόγια γεμάτα αγάπη! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία προσπάθεια επανασύνδεσης τώρα, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το κάνει το πρώην ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να επαναφέρεις την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση, μέσα από ωφέλιμες συγκυρίες! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα ξαφνικά, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα, σε καθιστούν ιδιαίτερα συμπαθή, δημοφιλή και περιζήτητο, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Μπορείς σήμερα, να αποκτήσεις ότι ποθείς ή διεκδικείς, με μία σου μόνο λέξη, χάρη στην Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα! Έχεις «γρήγορο» μυαλό, αλλά και τάση για κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να σε βλάψουν! Επικοινώνησε και μίλα, μόνο με έντιμη διάθεση, ώστε να μην έχεις απώλειες, αλλά μόνο κέρδος, από τις επαφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι σαφώς ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Θα λάβεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς, θα έχεις μία συναρπαστική και ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή πιθανόν μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεται σημαντικά η επικοινωνία με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις τα ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία μπορείς να αναμένεις! Κατάλληλη περίοδος για συναντήσεις, συμφωνίες και συμβόλαια!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είναι η κατάλληλη ημέρα να βγάλεις από την ζωή σου τις έντονες και ίσως πλέον κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς όντως να εμπιστεύεσαι! Η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα και μπορείς να πετύχεις αργά, αλλά σίγουρα, προσωπικούς στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιτέλους το άτομο που εδώ και καιρό φλερτάρετε, σου εκδηλώνει τα συναισθήματα του! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και πρακτικά, με τον σύντροφο σου, εκφράζετε αμφότεροι τον έρωτα σας και κάνετε σοβαρά σχέδια για το κοινό σας μέλλον! Επιπλέον, η μέρα χαρακτηρίζεται για τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, αλλά θα πετύχεις τους στόχους σου, έστω και αργά! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου και «βάζεις μυαλό» έγκαιρα

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact