ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 7 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, οι κοντινοί σου άνθρωποι σήμερα με Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως με πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς εκείνους! Απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη συγκυρία, με μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά το σπίτι και ακόμα σε απασχολεί, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το άγχος και το αδιέξοδο! Σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές τρυφερές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο, πράξεις και λόγια γεμάτα αγάπη! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία προσπάθεια επανασύνδεσης τώρα, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το κάνει το πρώην ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να επαναφέρεις την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση, μέσα από ωφέλιμες συγκυρίες! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα ξαφνικά, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα, σε καθιστούν ιδιαίτερα συμπαθή, δημοφιλή και περιζήτητο, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Μπορείς σήμερα, να αποκτήσεις ότι ποθείς ή διεκδικείς, με μία σου μόνο λέξη, χάρη στην Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα! Έχεις «γρήγορο» μυαλό, αλλά και τάση για κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να σε βλάψουν! Επικοινώνησε και μίλα, μόνο με έντιμη διάθεση, ώστε να μην έχεις απώλειες, αλλά μόνο κέρδος, από τις επαφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι σαφώς ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Θα λάβεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς, θα έχεις μία συναρπαστική και ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή πιθανόν μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεται σημαντικά η επικοινωνία με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις τα ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία μπορείς να αναμένεις! Κατάλληλη περίοδος για συναντήσεις, συμφωνίες και συμβόλαια!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, είναι η κατάλληλη ημέρα να βγάλεις από την ζωή σου τις έντονες και ίσως πλέον κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς όντως να εμπιστεύεσαι! Η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες τώρα και μπορείς να πετύχεις αργά, αλλά σίγουρα, προσωπικούς στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιτέλους το άτομο που εδώ και καιρό φλερτάρετε, σου εκδηλώνει τα συναισθήματα του! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και πρακτικά, με τον σύντροφο σου, εκφράζετε αμφότεροι τον έρωτα σας και κάνετε σοβαρά σχέδια για το κοινό σας μέλλον! Επιπλέον, η μέρα χαρακτηρίζεται για τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις, αλλά θα πετύχεις τους στόχους σου, έστω και αργά! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου και «βάζεις μυαλό» έγκαιρα

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact