ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 7 Μαρτίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, μάλλον θα σε μπερδέψει! Από την μια, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή, κυρίως επικοινωνιακά! Από την άλλη, κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι εμπιστευόσουν, ενδεχομένως να σε απογοητεύσουν! Γενικά πάντως, καλό θα ήταν να μείνεις προσγειωμένος και λογικός και να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία, για οποιαδήποτε λόγο, χωρίς όμως να υπεραισιοδοξείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα μεγάλο βήμα, με τον σύντροφο και η σχέση σας, γεμίζει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου, θα ενδυναμώσει την ψυχική σας ένωση! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, ίσως οδηγήσει σε μία τρυφερή, ρομαντική, συναισθηματική σχέση! Ωστόσο, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα πρέπει να αποφύγεις εξιδανικεύσεις, αλλά και ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας βελτιώνεται σήμερα, ιδίως λόγω της τάσης σου να συνεργάζεσαι αρμονικά και ισορροπημένα! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τους άλλους!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι απόλυτα λαμπερός, εκπέμπεις θετική ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου! Καταφέρνεις, λόγω συγκυριών και καταστάσεων που θα προκύψουν, να έχεις ευκολίες στην καθημερινότητα σου, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις σου! Επιπλέον η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ, σε θέματα που αφορούν εμφάνιση, ομορφιά, ευεξία και ενέργεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σου εκφράσει και θα σου δείξει, το κρυφό μέχρι τώρα, ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και βαθύ συναίσθημα με τον σύντροφο σου, αρκεί να βρεθεί χρόνος, από τις πολλές υποχρεώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξει σίγουρα εύνοια, αρκεί να δείξεις αυτό που αξίζεις! Οικονομικά, καταφέρνεις σήμερα με προγραμματισμό και οργάνωση, να πετύχεις επίλυση ενός χρηματικού ζητήματος!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, είναι σίγουρα μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις στην ζωή σου! Είσαι απόλυτα περιζήτητος, δημοφιλής, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός! Θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και έντονη κοινωνική δραστηριότητα! Επίσης, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα, μαζί με τον σύντροφο! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους της ημέρα και όλα μπορούν να συμβούν! Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετράς κατακτήσεις και απολαμβάνεις άπειρο φλερτ και διεκδίκηση από τους θαυμαστές σου! Ένα ερωτικό όνειρο, πραγματοποιείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι ιδιαίτερα αξιαγάπητος και ξεχωριστός συνεργάτης, χαρακτηριστικά που θα σου φέρουν την επιτυχία! Οικονομικά, έχεις εύνοια στα τυχερά παιχνίδια, αρκεί να μην ρισκάρεις υπερβολικά!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact