ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 7 Μαρτίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, μάλλον θα σε μπερδέψει! Από την μια, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή, κυρίως επικοινωνιακά! Από την άλλη, κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι εμπιστευόσουν, ενδεχομένως να σε απογοητεύσουν! Γενικά πάντως, καλό θα ήταν να μείνεις προσγειωμένος και λογικός και να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία, για οποιαδήποτε λόγο, χωρίς όμως να υπεραισιοδοξείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα μεγάλο βήμα, με τον σύντροφο και η σχέση σας, γεμίζει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου, θα ενδυναμώσει την ψυχική σας ένωση! Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα γνωριμία, ίσως οδηγήσει σε μία τρυφερή, ρομαντική, συναισθηματική σχέση! Ωστόσο, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα πρέπει να αποφύγεις εξιδανικεύσεις, αλλά και ψέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας βελτιώνεται σήμερα, ιδίως λόγω της τάσης σου να συνεργάζεσαι αρμονικά και ισορροπημένα! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τους άλλους!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι απόλυτα λαμπερός, εκπέμπεις θετική ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου! Καταφέρνεις, λόγω συγκυριών και καταστάσεων που θα προκύψουν, να έχεις ευκολίες στην καθημερινότητα σου, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις σου! Επιπλέον η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ, σε θέματα που αφορούν εμφάνιση, ομορφιά, ευεξία και ενέργεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου! Κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σου εκφράσει και θα σου δείξει, το κρυφό μέχρι τώρα, ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και βαθύ συναίσθημα με τον σύντροφο σου, αρκεί να βρεθεί χρόνος, από τις πολλές υποχρεώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξει σίγουρα εύνοια, αρκεί να δείξεις αυτό που αξίζεις! Οικονομικά, καταφέρνεις σήμερα με προγραμματισμό και οργάνωση, να πετύχεις επίλυση ενός χρηματικού ζητήματος!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, είναι σίγουρα μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για οτιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις στην ζωή σου! Είσαι απόλυτα περιζήτητος, δημοφιλής, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός! Θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και έντονη κοινωνική δραστηριότητα! Επίσης, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα, μαζί με τον σύντροφο! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους της ημέρα και όλα μπορούν να συμβούν! Αν είσαι ελεύθερος, δεν προλαβαίνεις να μετράς κατακτήσεις και απολαμβάνεις άπειρο φλερτ και διεκδίκηση από τους θαυμαστές σου! Ένα ερωτικό όνειρο, πραγματοποιείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι ιδιαίτερα αξιαγάπητος και ξεχωριστός συνεργάτης, χαρακτηριστικά που θα σου φέρουν την επιτυχία! Οικονομικά, έχεις εύνοια στα τυχερά παιχνίδια, αρκεί να μην ρισκάρεις υπερβολικά!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact