ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 7 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, σε συμβουλεύει να ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, σε ότι κίνηση κι αν κάνεις, αλλά διατηρώντας ταυτόχρονα και την λογική σου! Ξέρεις να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και ενδεχομένως να μαντεύεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα! Μία αποκάλυψη ενός μυστικού ή κάποιας κρυφής κατάστασης, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει πολύ να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο παρόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι και σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, παρασύρεσαι σήμερα σε μία απαγορευμένη, παλαιά ή κρυφή ιστορία και μπορεί να το απολαμβάνεις, αλλά αργά ή γρήγορα κάποιες συγκυρίες και αποκαλύψεις, θα σου δείξουν πως κάνεις λάθος! Μείνε ήρεμος συναισθηματικά και ψυχικά, χωρίς να μπλέκεσαι σε περίεργες ιστορίες που δεν σου ταιριάζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις και ωφέλιμες αποκαλύψεις, σε ευνοούν στον τομέα της εργασίας! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε έξοδα ανούσια, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ευνοεί άμεσα και θα σου χαρίσει πολλές ευκαιρίες να κάνεις αλλαγές που θες και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς, εδώ και καιρό! Έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα επιφέρει άμεσες και ωφέλιμες εξελίξεις στην ζωή σου! Δένεσαι πολύ συναισθηματικά με τους φίλους σου και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μετατραπεί σε μία ισχυρή και δυνατή φιλία! Είσαι ιδιαίτερα θετικός, «ανοιχτός» και χαρούμενος στην συμπεριφορά σου και όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ακόμα κι αν μία φιλία, αλλάξει πρόσωπο και μεταμορφωθεί σε έναν έρωτα τρυφερό και ρομαντικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες απρόσμενες θετικές αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους και πραγματικά πετυχαίνεις ότι επιθυμείς!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact