ΚΟΣΜΟΣ

Ελβετία: Κοινοβουλευτική υπάλληλος τιμωρήθηκε γιατί είχε μανία με τις selfies


Η γραμματέας παύθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως «ανέβαζε» στο Twitter ημίγυμνες φωτογραφίες από το γραφείο της

 

Με τι θα μπορούσε να ασχοληθεί μία γραμματέας για να καλύψει παραγωγικά την ώρα της όσο οι προϊστάμενοί της εργάζονται; Να ελέγξει τα επόμενα ραντεβού και υποχρεώσεις του εργοδότη της, να οργανώσει γεύματα εργασίας, να απαντήσει σε επιστολές, να εργαστεί με λίγα λόγια; Τίποτα από όλα τα παραπάνω, καθώς εν ώρα υπηρεσίας μπορεί να απασχοληθεί… δημιουργικά τραβώντας «πικάντικες» selfie με το κινητό της.

Αυτό, τουλάχιστον, έκανε μία γραμματέας στο ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, η οποία φρόντισε να αναστατώσει τους διαδικτυακούς φίλους της στο Twitter με λήψεις σίγουρα όχι επαγγελματικές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ελβετικής εφημερίδας Neue Zürcher Zeitung, η νεαρή που εργάζεται στο κοινοβούλιο της χώρας, ανήρτησε πιπεράτες φωτογραφίες της από το γραφείο της.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση ότι από την ελβετική βουλή πέρα από νομοσχέδια και διατάγματα βγαίνει στη δημοσιότητα και η… γυμνή αλήθεια των εργαζομένων της, προκλήθηκε σάλος, με τη φιλήδονη Ελβετίδα να σπεύδει να καταργήσει τον λογαριασμό στης στο δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ελβετική εφημερίδα φρόντισε να έρθει σε επαφή μαζί της και να αποσπάσει κάποιες δηλώσεις, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά της.

«Ανησυχώ πολύ», φέρεται να δήλωσε η γυναίκα, την ώρα που δεν είναι λίγοι όσοι ζητούν την παραίτησή της επειδή όπως υποστηρίζουν, με τη δημοσίευση των φωτογραφιών παραβιάζει τον κώδικα συμπεριφοράς των εργαζομένων του ελβετικού Ομοσπονδιακού Συμβουλίου.

«Ίσως πρόκειται για μία νέα μορφή διαφάνειας της κυβέρνησης: δεν υπάρχουν πια ρούχα και σύντομα δεν θα υπάρχουν πια δουλειές», δήλωσε ειρωνικά στέλεχος της κεντροδεξιάς.

Λίγες ημέρες αργότερα, μετά το σάλο με το «selfiegate» αποφασίστηκε η γραμματέας να παυθεί, μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση.

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact