ΚΟΣΜΟΣ

Ελβετία: Σε διαθεσιμότητα δήμαρχος για… γυμνές selfies


Το δημοτικό συμβούλιο του Μπάντεν, που βρίσκεται στα περίχωρα της Ζυρίχης, αποφάσισε να παύσει προσωρινά από τα καθήκοντά του το δήμαρχο

Η «τρέλα» των selfies «χτύπησε» και τον δήμαρχο της πόλης Μπάντεν στην Ελβετία, ο οποίος πήγε την αγάπη του για τη νέα αυτή μόδα σε άλλο επίπεδο, παραβλέποντας ακόμη και τα καθήκοντά του.

Ο 53χρονος Γκέρι Μίλερ, ο οποίος έχει επίσης εκλεχθεί βουλευτής με το κόμμα των Πρασίνων, τέθηκε προσωρινά σε διαθεσιμότητα επειδή αποφάσισε να βγάλει μερικές γυμνές selfies μέσα στο γραφείο του!

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Schweiz am Sonntag η οποία κατηγόρησε την Κυριακή τον Μίλερ ότι έστειλε σε μία γνωστή του selfies, στις οποίες εικονίζεται γυμνός και τις οποίες τράβηξε στο γραφείο του κατά τη διάρκεια του ωραρίου εργασίας!

Το δημοτικό συμβούλιο του Μπάντεν, που βρίσκεται στα περίχωρα της Ζυρίχης, αποφάσισε να παύσει προσωρινά από τα καθήκοντά του το δήμαρχο προκειμένου να «ξεκαθαρίσει την κατάσταση», ενώ όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δημοτικό συμβούλιο του Μπάντεν, ο δήμαρχος, ο οποίος είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Εθνικού Συμβουλίου (της κάτω βουλής) προστατεύεται από το τεκμήριο της αθωότητας.

Πάντως, ενδιαφέρον έχουν και όσα είπε στα ΜΜΕ, μέσω του δικηγόρου του, ο δήμαρχος.

Ο 53χρονος υποστήριξε ότι η γυναίκα με την οποία βρισκόταν σε επαφή είχε αρχίσει να τον πιέζει και τον είχε απειλήσει ότι θα αποκαλύψει την υπόθεση στα μέσα ενημέρωσης και σε τρίτους.

Η δημοτική αστυνομία του Μπάντεν συνέλαβε τη νεαρή γυναίκα, ενώ εκφράζοντας τη λύπη του που η υπόθεση αυτή είδε το φως της δημοσιότητας, ο Μίλερ είπε ότι ο ίδιος ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας, καθώς η γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact