ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσαν οι πρώτες καταγγελίες για τα ημίγυμνα μοντέλα του GNTM

Όπως φαίνεται η παρουσία ημίγυμνων κοριτσιών να πλένονται πάνω σε κινούμενη νταλίκα στο κέντρο της Αθήνας δεν πέρασε απαρατήρητη…

Τα κορίτσια του GNTM κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με μαγιό φέρνοντας τον πανικό στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας… και όχι μόνο. Με το που προβλήθηκε το επεισόδιο της φωτογράφισης άρχισαν οι καταγγελίες.

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» προσέφυγε το πρωί της Πέμπτης στο ΕΣΡ για να καταγγείλει την παραγωγή του GNTM. Ο λόγος ήταν ότι η παραγωγή έκανε τη φωτογράφιση χωρίς άδεια από την Τροχαία και έτσι υπήρχε κίνδυνος για ατυχήματα.

«Τη 19η/9/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι “GNTM” στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», αναφέρεται στην καταγγελία.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου επεισοδίου, αναφέρθηκε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων τους έχουν παραχωρήσει άδεια για την φωτογράφιση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact