ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έρχονται προσλήψεις στο ΙΚΥ με μισθό πάνω από 2.000 ευρώ το μήνα

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών δημοσίευσε νέα προκήρυξη με την οποία ανακοινώνει τη σύναψη 5 συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών διοικητικής υποστήριξης της πράξης «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες/Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021».

Αντικείμενο του προς ανάθεση έργου είναι η παροχή διοικητικής-διαχειριστικής υποστήριξης της πράξης «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες/Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5131467 που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020 (εφεξής «Πρόγραμμα»).

Τι συμπεριλαμβάνει

α) Παρακολούθηση της πορείας υλοποίησης του Προγράμματος, των σχετικών χρονικών και λοιπών ποσοτικών και ποιοτικών όρων και διαρκής μέριμνα για την προσήκουσα τήρησή τους.

β) Παρακολούθηση και έλεγχο φακέλων υποψηφιότητας (αιτήσεις, δικαιολογητικά) καθώς και των φακέλων υποτρόφων (συμβάσεις υποτροφίας, παραδοτέα, πληρωμές κ.λπ.).

γ) Υποστήριξη υποτρόφων και επικοινωνία με τις Γραμματείες ή άλλα αρμόδια όργανα Τμημάτων/Σχολών όπου φοιτούν οι υπότροφοι.

δ) Σύνταξη και επεξεργασία των κατά περίπτωση απαιτούμενων σχεδίων εγγράφων για την υλοποίηση του Προγράμματος.

ε) Συγκέντρωση και τήρηση του κατά περίπτωση απαραίτητου τεκμηριωτικού υλικού.

στ) Διενέργεια ελέγχων για τη διασφάλιση της ορθής και εμπρόθεσμης υλοποίησης του Προγράμματος.

ζ) Ενημέρωση-καταχώριση στοιχείων υποτροφιών (υποτρόφων και υποψηφίων υποτρόφων) στο Πληροφοριακό Σύστημα του Ι.Κ.Υ., από την φάση υποβολής αίτησης-πρότασης μέχρι την ολοκλήρωση της υποτροφίας και των σχετικών προγραμμάτων υποτροφιών.

η) Καταχώριση εγγράφων, δικαιολογητικών κ.λπ., τακτοποίηση φακέλων, αρχειοθέτηση κ.τ.λ.

θ) Οποιοδήποτε άλλο συναφές έργο ανατεθεί στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες/Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021» κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στην αντίστοιχη σύμβαση έργου με το Ι.Κ.Υ. (εφεξής «Σύμβαση»).

Η διάρκεια των συμβάσεων είναι 8 μήνες. Το αντάλλαγμα του Αναδόχου θα καταβάλλεται τμηματικά, κατά προτίμηση σε μηνιαία βάση, ανάλογα με την πρόοδο του έργου.

Ο προϋπολογισμός για το ως άνω περιγραφόμενο έργο ανά εξωτερικό συνεργάτη, ανέρχεται συνολικά σε 2.250,00€ ευρώ, συμπεριλαμβανομένου τυχόν Φ.Π.Α. και των νόμιμων κρατήσεων και εισφορών (μεικτό ποσό) ανά ανθρωπομήνα. Οι υποψήφιοι οφείλουν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο έως την Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 και ώρα: 23:59.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact