ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια – Ιανουάριος 2018

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς είναι ιδιαίτερα δραστήριος για το ζώδιό σου και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αρχικά, η πλανητική κινητικότητα στον 8ο ηλιακό σου οίκο, φανερώνει πως διανύεις μια περίοδο πάθους με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται στα 7/1, είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μια πρόταση από το ταίρι σου ή ένα καινούριο δεδομένο που αφορά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χαρίζοντάς σου ενθουσιασμό και αναζωογόνηση.

Οι ακόμα καλύτερες μέρες ξεκινούν μετά τις 18/1, όπου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, αυξάνοντας την εξωστρέφεια και ανανεώνοντας την κοινωνική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι με τον/την σύντροφό σου και με φίλους τις μέρες εκείνες ή να γνωρίσεις ένα καινούριο πρόσωπο που θα έχει πολλά να σε διδάξει. Σε κάθε περίπτωση και σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/1, ξεκινά μια έντονη περίοδος για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, η οποία μπορεί να συνοδεύεται από πάθος αλλά και συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος είναι, σίγουρα, ένας από τους καλύτερους μήνες της νέας χρονιάς για το ζώδιό σου. Από το ξεκίνημά του, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 2/1, φανερώνεται ο ρομαντισμός και το συναίσθημα που θα κυριαρχήσουν και τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, με την Αφροδίτη και τον Ήλιο από τον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων να σχηματίζουν πολύ θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Δία και τον Άρη, φαίνεται πως η σχέση σου διανύει την καλύτερή της φάση και εξελίσσεται δυναμικά, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα συνάψουν νέο δεσμό. Σε αυτό συνηγορεί και η σύνοδος Άρη – Δία που σχηματίζεται στις 7/1 στον 5ο ηλιακό σου οίκο, μια όψη που μιλά για μεγάλη πάθη, ακόμη και για απόκτηση απογόνων!

Στις 17/1, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα για τα αισθηματικά σου που σχετίζεται με τα παραπάνω, ενώ το εξάγωνο Δία – Πλούτωνα που έχει κορυφωθεί την προηγούμενη μέρα αλλά βρίσκεται σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αποτελεί μια όψη – σταθμό που φέρνει πολύ μεγάλα «δώρα» στα αισθηματικά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact