ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια – Ιανουάριος 2018

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός χωρίζεται σε δύο μέρη για το ζώδιό σου. Το πρώτο μισό, φανερώνει πως είσαι εστιασμένος/η στην ανάγκη σου για ασφάλεια, υλική και συναισθηματική, ενώ από το δεύτερο μισό αποκτάς περισσότερη εξωστρέφεια και ερωτική διάθεση. Η πλανητική κινητικότητα στο ηλιακό σου ναδίρ έως τις 18/1 και η σύνοδος Άρη – Δία που σχηματίζεται στις 7/1, φανερώνουν αυτή ακριβώς την τάση σου να αναζητάς θαλπωρή αλλά και διαβεβαιώσεις από τον/την σύντροφό σου, προσπαθώντας παράλληλα να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Από τις 18/1, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και σε απασχολεί περισσότερο το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Μάλιστα, από τις 26/1 που ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη, οι αδέσμευτοι Ζυγοί είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα τους ανανεώσει, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως καταφέρνουν να επαναφέρουν τον ερωτισμό στη σχέση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποδέχεσαι το νέο έτος με ένα πάρα πολύ ερωτικό μήνα, που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστος. Αρχικά, τα εξάγωνα του Ήλιου και της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στις 2 και 3/1 αντίστοιχα, αυξάνουν τις ερωτικές ευκαιρίες και τις πιθανότητες να κάνεις μια πολύ ρομαντική γνωριμία που θα σε γοητεύσει ή αν ανήκεις στους δεσμευμένους, να εξομολογηθείς κάποια συναισθήματα και επιθυμίες στον/στην σύντροφό σου. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη – Δία στο ζώδιό σου στις 7/1, ανεβάζει τη λίμπιντό σου στα ύψη και αναζωπυρώνει το πάθος στη σχέση σου ή αν έχεις κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, ανακαλύπτεις πως η ερωτική χημεία μεταξύ σας είναι πρωτόγνωρη και… μεγαλειώδης!

Παράλληλα στη συνέχεια του μήνα, το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 9/1 και το εξάγωνο Δία – Πλούτωνα στις 16/1, πολλαπλασιάζουν ακόμα περισσότερο τις ερωτικές ευκαιρίες και τις στιγμές πάθους, ενώ αν υπήρχαν κάποια προβλήματα με τον/την σύντροφό σου, φαίνεται πως ο διάλογος καταφέρνει να τα επιλύσει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact