ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια – Ιανουάριος 2018

Το καινούριο έτος μας υποδέχεται με έναν πολύ θετικό μήνα για τις αισθηματικές μας υποθέσεις, αφού κατά το μεγαλύτερο μέρος του επικρατεί ένας διάχυτος ρομαντισμός, μια σταθερότητα και μια ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

Υποδέχεσαι τη νέα χρονιά με έναν μήνα που χαρακτηρίζεται από κοινωνικότητα και στιγμές πάθους. Αν και την πρώτη εβδομάδα φαίνεται πως η προσοχή σου είναι περισσότερο στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα, οι όψεις που σχηματίζονται στις 7/1, φέρνουν την ερωτική σου ζωή σε πρώτο πλάνο. Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού και η σύνοδος Άρη – Δία διαμορφώνουν ένα σκηνικό απρόσμενων εξελίξεων και έντονου πάθους. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα ανανεώσεις σημαντικά την σεξουαλική σου ζωή με τον/την σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς και μια ξαφνική πρόταση για συμβίωση. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να δεχθούν ένα μήνυμα για συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν…

Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 18/1 και στη συνέχεια του Άρη στον Τοξότη στις 26/1, σε κάνουν ιδιαίτερα κοινωνικό και σε ωθούν να ανανεώσεις την κοινωνική σου ζωή με τον/την σύντροφό σου. Κι αν συνεχίζεις να παραμένεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα στις 31/1, πιθανόν να κλείσει τον μήνα σου με μια μοιραία γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι βέβαιο ότι θα μείνει αξέχαστος στους εκπρόσωπους του ζωδίου σου, καθώς από το ξεκίνημά του οι όψεις και τα φαινόμενα που σχηματίζονται, απογειώνουν την ερωτική σου ζωή. Η σύνοδος Άρη – Δία που κορυφώνεται στις 7/1, διαμορφώνει ένα πολύ αισθησιακό σκηνικό, με τους δεσμευμένους να ζουν έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι τους και με τους αδέσμευτους να έχουν υπερβολικά πολλές πιθανότητες να δημιουργήσουν μια καινούρια σχέση!

Παράλληλα, η πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω έως τις 18/1 και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Σκορπιό στις 9/1, πολλαπλασιάζουν ακόμη περισσότερο τα ενδεχόμενα να μπει στη ζωή σου ένα νέο, μοιραίο πρόσωπο ή να εξελιχθεί σημαντικά ο υπάρχον δεσμός σου. Επίσης, το εξάγωνο Δία – Πλούτωνα που σχηματίζεται για πρώτη φορά στις 16/1, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί ο δεσμός σου και να εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή, όπως πραγματικά επιθυμείς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact