ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια – Ιανουάριος 2018

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υποδοχή του καινούριου έτους γίνεται με έναν μήνα που κρύβει εκπλήξεις. Αν και το πρώτο δεκαπενθήμερο φαίνεται πως αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στην εργασία σου και πως βρίσκεσαι σε μια φάση ενδοσκόπησης και περισυλλογής, από το δεύτερο δεκαπενθήμερο κι έπειτα, η ερωτική σου ζωή απογειώνεται.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 18/1 που η Αφροδίτη κινείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, πιθανόν έχεις το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν, κάνεις τον απολογισμό σου και γενικώς, τα πράγματα κινούνται σε ένα παρασκηνιακό επίπεδο στα αισθηματικά σου. Στις 18/1, όμως, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και γοητεία. Παράλληλα στις 26/1, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την κοινωνικότητα. Εν ολίγοις, οι τελευταίες μέρες του μήνα κρύβουν αρκετές εκπλήξεις για τα αισθηματικά σου, μέσα από νέες γνωριμίες ή μέσα από ανανέωση της σχέσης σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Τέλος, στις 31/1, σχηματίζεται η πρώτη σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στον άξονα του ζωδίου σου, ένα φαινόμενο που προμηνύει έντονες και μοιραίες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ όμορφος και αισθαντικός μήνας για το ζώδιό σου. Αρχικά, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 2/1 στο ζώδιο του Καρκίνου, αποτελεί μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία που χαρίζει ρομαντισμό στον δεσμό σου ή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, σε ωθεί να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μάλιστα, με τον 11ο ηλιακό σου οίκο να δέχεται διάφορες πλανητικές επιρροές και τον κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα, να σχηματίζει πολύ ευνοϊκές όψεις, φαίνεται πως η κοινωνική σου ζωή κρύβει πολλές ερωτικές ευκαιρίες.

Παράλληλα, η σύνοδος Άρη – Δία στο ζώδιο του Σκορπιού στις 7/1, σε… πάει ταξίδι σε ένα ειδυλλιακό μέρος με το ταίρι σου. Γενικά, έως τις 18/1 είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ανανεώσεις τον δεσμό σου, να κάνεις πράξη τα όνειρα και τις επιθυμίες σου και να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου για να διασκεδάσεις, καθώς οι τελευταίες μέρες του μήνα, αρχίζουν να στρέφουν την προσοχή σου σε διαφόρων ειδών υποχρεώσεις που θα σε απασχολήσουν, κατά κύριο λόγο, τον Φεβρουάριο.

Πηγή: ερωτικές προβλέψεις Myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact