ΖΩΔΙΑ

Έτσι εκδικείται κάθε ζώδιο!

Δίδυμος
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ιδιάζουσα περίπτωση στο θέμα της εκδίκησης. Ο Δίδυμος φημίζεται για την έντονη προσωπικότητά του, τις ιδιαίτερες απόψεις του και τον άστατο χαρακτήρα του. Μόλις κάποιος τον αδικήσει, τότε γίνεται «πυρ και μανία» και βρίζει «θεούς και δαίμονες». Μπορεί να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο και να παραπονεθεί παντού για την αχαριστία ορισμένων ανθρώπων, για το ποιόν τους και για τις σατανικές τους προθέσεις.

Εκεί είναι που θα συμβουλευτεί τους φίλους του για να φτιάξει το πιο αποτελεσματικό και πετυχημένο σχέδιο εκδίκησης που υπήρξε στην ιστορία της ανθρωπότητας! Και ενώ θα σκέφτεται, θα οργανώνει και θ’ ανυπομονεί να το εκτελέσει σωστά, ώστε να πάρει, αυτός που τον έβλαψε, αυτό που του αξίζει, εκεί κάπου το μυαλό του θα αποπροσανατολιστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του. Το συγκεκριμένο ζώδιο λειτουργεί πολύ επιδερμικά σε αυτές τις κατάστασεις. Μπορεί να έχει δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις επάνω σε ένα θέμα, τις οποίες τις αναπτύσσει αναλόγως το συμφέρον του.

Έτσι συμβαίνει και στον τομέα της εκδίκησης. Μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο και να νομίζουν οι γύρω του πως θα κάνει κάποια μεγάλη καταστροφή και έπειτα να τα ξεχάσει όλα, λέγοντας στους φίλους του πως «Δεν έγινε και τίποτα το σοβαρό! Πώς κάνετε, έτσι;», αγνοώντας εντελώς το γεγονός και στέλνοντάς τους όλους στο…τρελοκομείο! (Καλά με το Δίδυμο, έχετε πολλούς λόγους να βρεθείτε στο Δρομοκαϊτειο!)

Καρκίνος
Και ένα από τα βαριά «πυροβολικά» στον τομέα της εκδίκησης είναι ο αγαπημένος μας Καρκίνος! Μα είναι δυνατόν, αυτό το τρυφερό και αγαπησιάρικο ζώδιο να είναι από τα πλέον εκδικητικά; Κι όμως, είναι! Ο Καρκίνος είναι καρτερικός, αξιολάτρευτος και γλυκός, μέχρι το σημείο που θα τον πειράξεις. Μόλις τον βλάψεις ή τον πληγώσεις χωρίς να φταίει ή χωρίς να σου ‘χει κάνει κάτι, τότε αλλάζει πρόσωπο!

Μπορεί η παροιμία να λέει «Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς!», αλλά με το συγκεκριμένο ζώδιο, δε θα ξέρεις «τι έστρωσες», γιατί πολύ απλά εκδικείται για κάτι που μπορεί να μη σου ‘χει περάσει καν από το μυαλό! Η ευαισθησία του ζωδίου αυτού τον κάνει να προσέχει τα πάντα και όταν πληγώνεται να δρα άσχημα. Προσπαθεί να είναι πολύ σωστός σε όλα του και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όταν τον αδικούνε. Δε θα το δείξει αμέσως, αλλά θα εκδικηθεί δυνατά και αμείλικτα, εκεί που ο άλλος δε θα το περιμένει.

Σημασία δεν έχει τόσο αυτό που θα κάνει, αλλά το πότε! Μπορεί να έχει περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα από τη στιγμή του γεγονότος και ο υπομονετικός Καρκίνος να εκδικηθεί μεταγενέστερα, την κατάλληλη ώρα και στο κατάλληλο μέρος. Ξέρει να πονάει τους άλλους εκεί που πονάνε και να αποκαθιστά τη δικαιοσύνη, χωρίς να ψάχνει για συγχώρεση ή για απολογισμούς. (Συμβουλή; Προσέξτε πολύ τη συμπεριφορά σας κοντά στον Καρκίνο και να είστε όσο πιο τυπικοί και δίκαιοι γίνεται!)

Λέων
Άλλο ένα ζώδιο που ξέρει να εκδικείται είναι ο Λέοντας. Η υπερηφάνεια του και η τελειομανία του τον κάνουν να ξεχωρίζει και να γίνεται πολύ ευαίσθητος όταν πρόκειται για αυτά. Εάν κάποιος τον μειώσει ή τον πληγώσει, τότε κακό του κεφαλιού του! Ο Λέοντας δε θα δείξει έλεος! Δεν τον ενδιαφέρει η συγχώρεση, οι προσπάθειες του άλλου να τα βρούνε, διότι το θέμα της εκδίκησης έχει ήδη δρομολογηθεί!

Δε θα αφήσει τίποτε όρθιο και θα πονέσει τον άλλον περισσότερο απ’ όσο πόνεσε εκείνος! Ο Λέοντας δε σηκώνει ούτε προσβολές ούτε τίποτα! Δε δέχεται πως κάποιος μπορεί να υψώσει τον τόνο της φωνής του και να ντροπιάσει έναν τόσο περήφανο άνθρωπο. Και γι’ αυτό το λόγο, θα το πληρώσει. Και καλύτερα να το πληρώσει με λόγια και όχι με έργα, διότι τα έργα θα είναι πιο σκληρά και αμείλικτα. Δεν είναι από τα ζώδια που χρησιμοποιούν το λόγο για να «τραυματίσουν» κάποιον, αλλά τις πράξεις, καθώς εκεί μπορούν να ξεδιπλώσουν όλο το εκδικητικό τους ταλέντο και να τυραννήσουν τον άλλον, όπως πιστεύουν πως του αξίζει.

Ο Λέοντας δε «χαρίζει κάστανα» και μόνο όταν νιώσει πως πραγματικά άγγιξε αυτόν που τον πλήγωσε, θα σταματήσει. Μέχρι τότε, θα τον «χτυπά» όσο πιο δυνατά μπορεί, ώστε να μην επαναλάβει ποτέ το λάθος του και να καταλάβει ποια είναι η πραγματική θέση του. Τότε μόνο, θα υποχωρήσει, χωρίς να σκεφτεί καν να τον συγχωρέσει. (Έπαιξες και έχασες με τον Λέοντα!)Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact