ΖΩΔΙΑ

Έτσι εκδικείται κάθε ζώδιο!

Παρθένος
Όχι, η εκδίκηση ενός Παρθένου δε λέει και πολλά συγκριτικά με τα άλλα ζώδια. Το συγκεκριμένο ζώδιο αντιδρά λίγο πιο ήπια, όταν το έχουνε πληγώσει και κακομεταχειριστεί. Το βασικό του όπλο είναι η αδιαφορία και με αυτό κάνει τους πάντες να «ταρακουνιούνται». Μόλις κάποιος του κάνει κακό, τότε ο Παρθένος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και πολύ εύκολα τον διαγράφει μία και καλή από τη ζωή του. Αυτό δε σημαίνει πως δεν τον πονάει, αλλά ξέρει πως να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του και πως να αποδίδει δικαιοσύνη.

Δε θα κάτσει να περιμένει απολογισμούς και δικαιολογίες. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να ξεφορτωθεί ένα τέτοιο άτομο από την καθημερινότητά του και να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς προστριβές και δυσκολίες. Ο Παρθένος είναι από τα πιο αξιοπρεπή ζώδια του κύκλου και φέρεται στους άλλους, όπως θέλει να του φέρονται. Είναι σεμνός, πειθαρχημένος και ικανός να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματά του.

Γι’ αυτό το λόγο, δε θα σκεφτεί να δώσει ποτέ δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που του φέρθηκε άσχημα και να συνεχίσει να τον έχει κοντά του. Δεν μπορεί να ζει με το άγχος πως θα ξαναπροδο θεί, οπότε τον διαγράφει μία και καλή και πηγαίνει παρακάτω. Στη σπάνια περίπτωση που αυτό που έχει συμβεί είναι αδιανόητα κακό, τότε το ζώδιο αυτό μπορεί και να σκεφτεί να τον βλάψει με πολύ σκληρά λόγια για να τον εκδικηθεί. (Ο Παρθένος θ’ ανακουφιστεί και ο άλλος «θα το φυσάει και δε θα κρυώνει».)

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι το κατεξοχήν νούμερο ένα ζώδιο το οποίο πιστεύει και πρεσβεύει τη δικαιοσύνη. Δε θα πληγώσει ποτέ κάποιον ο οποίος δεν του φταίει και γενικά αποφεύγει τους τσακωμούς και τις εντάσεις. Τώρα στην περίπτωση που κάποιος τον βλάψει, ε…δε θα κάτσει και με «σταυρωμένα τα χέρια»! Η εκδίκηση του Ζυγού είναι η άμεση απόδοση της δικαιοσύνης. Αυτός που τον πείραξε, θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και θα τον κάνει να νιώσει έτσι όπως ένιωσε εκείνος.

Του φαίνεται τρομερό να υπάρχει κάποιος κακόβουλος άνθρωπος, ο οποίος να θέλει το κακό του και να δρα με τον αντίστοιχο τρόπο για να το πετύχει. Μόλις ξεπεράσει το σοκ και δει πως είναι πραγματικά ο κόσμος, τότε θα αρχίσει να μηχανοραφεί! Δε θα κάνει μεγάλη φασαρία ούτε κάποιο έντονο σκηνικό ώστε να τραβήξει τα βλέμματα των άλλων, καθώς δεν είναι καθόλου στο στυλ του, απλώς θα ανταποδώσει το κακό με τον ίδιο τρόπο!

Η τεχνική του συγκεκριμένου ζωδίου θα είναι, αναμφίβολα, πιο καλά μελετημένη, σχεδιασμένη, με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, ώστε να μπορεί να την υποστηρίξει και να μην κάνει πίσω την τελευταία στιγμή, ακριβώς επειδή δε θα θέλει να εντείνει άλλο τη δυσχερής αυτή κατάσταση! Έτσι, σκέφτεται πολύ αναλυτικά πριν πράξει, βλέπει πρώτα αν φταίει και εκείνος σε κάποιο σημείο και μόλις είναι απόλυτα σίγουρος για τις ευθύνες του και για το που φταίει…γίνεται άξιος ακόλουθος της «θείας δίκης»! (Εύγε Ζυγέ! Μακάρι να σκεφτόντουσαν όλα τα ζώδια με αυτό τον τρόπο!)

Σκορπιός
«Θεία δίκη»; Δικαιοσύνη; Όχι, δε νομίζω πως κάτι τέτοιο ισχύει για το Σκορπιό, για κάνενα λόγο! Για το συγκεκριμένο ζώδιο, η εκδίκηση είναι η πεμπτουσία της κυριαρχίας! Είναι το πλέον εκδικητικό ζώδιο, το οποίο όχι μόνο θα σε βλάψει, άμα τολμήσεις να το βλάψεις, αλλά θα σε κάνει να ξεχάσεις τι έχεις κάνει με τα δεινά που θα τραβήξεις από εκείνο! Μην τα βάλεις με το Σκορπιό, διότι η εκδίκηση είναι ένα παιχνίδι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του, με τους όρους και τις δυναμικές του.

Δε θα δείξει ποτέ έλεος σε κανέναν και θα κάνει τα πάντα για να νιώσεις όσο χειρότερα γίνεται που τόλμησες να σκεφτείς να πειράξεις το ζώδιο αυτό. Καλύτερα να αλλάξεις τόπο κατοικίας ή τηλέφωνο, ώστε να μην μπορεί να σε βρει και να τιμωρήσει, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Η μέθοδός του είναι ξακουστή για τη διάρκεια, την ένταση και την τέχνη της. Θα σχεδιάσει πολύ καλά και έξυπνα την εκδίκησή του και θα την εκτελέσει ακόμα καλύτερα. Έχει δημιουργικό πνεύμα και θα βάλει όλα τα μέσα και το μυαλό του για να την κάνει να πετύχει.

Ο Σκορπιός μεταμορφώνεται όταν τον βλάψει κάποιος. Δε θα κάτσει να στεναχωρηθεί ούτε για ένα λεπτό. Θα νευριάσει πάρα πολύ και θα διοχετεύσει το θυμό του στην προετοιμασία της εκδίκησης. Ακόμη, δεν πρόκειται να του πάρει και πολύ. Θα ξέρει από πριν, τι πονάει πιο πολύ τον άλλον, πως θα τον κάνει να υποφέρει και μέχρι που αντέχει να φτάσει. (Καλύτερα, να μη βρεθεί κανείς και ποτέ στο δρόμο του Σκορπιού!)

Τοξότης
Εδώ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά όσον αφορά την εκδίκηση. Ο Τοξότης τείνει να είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, το οποίο δεν μπαίνει σε «καλούπια», ούτε θα σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για να εκδικηθεί κάποιον. Άμα κάποιος τον βλάψει, μπορεί είτε να το αφήσει να πέσει κάτω, είπε να μην καταλάβει καν πως πήγαινε για εκείνον. Δεν πιστεύει στις κακές προθέσεις των ανθρώπων, παρά μόνο στις άτυχες στιγμές τους.

Όποτε, λοιπόν, βλέπει κάτι τέτοιο, συγχωρεί αυτόματα το πρόσωπο που τον έβλαψε! Πιστεύει πως δεν το ήθελε πραγματικά και θεωρεί πως δε θα του το ξανακάνει, οπότε τον αφήνει στην πλήρη ησυχία του. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να μην τον νοίαζει καν αυτό που του κάνανε, καθώς δεν επηρεάζεται από τέτοια μικρά πράγματα. Η εκδίκηση σε αυτό το ζώδιο είναι κάπου βαθιά κρυμμένη μέσα του και χρειάζεται πολύ προσπάθεια από κάποιον για να τη βγάλει. Βέβαια, μόλις το κάνει αυτό, μπορεί και να δει την αντιμετώπιση που του αξίζει.

Μπορεί ο Τοξότης να ξυπνήσει και ν’ αντιδράσει άμεσα και αποτελεσματικά. Θα σε εκδικηθεί με το «ίδιο νόμισμα», αλλά θα σου εξηγήσει ακριβώς τι σου κάνει και τι του έκανες εσύ! Δε θα κάνει τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο και το θέμα θα λήξει εκεί. Μετά από λίγο θα το ξεχάσει και η ζωή του θα συνεχίζει να κυλά απερίσπαστα. Είναι πολύ πιθανό, ο Τοξότης, να διαγράψει όλο το σκηνικό από τη μνήμη του και να πάει παρακάτω ατενίζοντας ένα καλύτερο και πιο ευχάριστο μέλλον! (Τρία πουλάκια κάθονται, δηλαδή, και κοιτάνε ανέμελα το δέντρο!)Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact