ΖΩΔΙΑ

Έτσι εκδικείται κάθε ζώδιο!

Αιγόκερως
Ο καλός μας ο Αιγόκερως βρίσκεται στην ίδια συνομοταξία με το Σκορπιό και τον Καρκίνο, όσον αφορά στο θέμα της εκδίκησης. Είναι στυγνός εκτελεστής και δεν έχει μάθει, ούτε έχει και τη διάθεση να μάθει να συγχωρεί! Άμα κάποιος τον πειράξει, τότε κακό του κεφαλιού του! Ο Αιγόκερως φημίζεται για τον έλεγχο, την τελειομανία και την απίστευτη αυτοσυγκράτηση που έχει σε πάρα πολλά ζητήματα. Όταν, όμως, έχει να κάνει με το θέμα της εκδίκησης, τότε είναι αμείλικτος και δρα όπως αυτός πιστεύει. Για αρχή, το άτομο που τον έβλαψε, δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει στη ζωή του.

Τελείωσε η σχέση τους τη στιγμή που έκανε το λάθος να τον βλάψει. Έπειτα, θα οργανωθεί και θα σπαταλήσει χρόνο και ενέργεια ώστε να δημιουργήσει το κατάλληλο σχέδιο εκδίκησης. Θα το μελετήσει προσεκτικά, θα είναι ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο συγκεκριμένο πρόσωπο που τον πλήγωσε και μόλις το ολοκληρώσει, θα το εκτελέσει με τεράστια επιτυχία. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει εκτός των υπολογισμών του, διότι δε λειτουργεί εν βρασμώ ψυχής, αλλά έχει την υπομονή να σχεδιάσει την εκδίκησή του όσο πιο καλά μπορεί.

Στη σπάνια περίπτωση, που κάποιος του κάνει κακό και δείξει έλεος, τότε αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν τα άγρια εκδικητικά ένστικτά του και θα αποδώσει δικαιοσύνη, όπως μόνο αυτός ξέρει. (Και πάλι θα εξορίσει μία και καλή αυτό το άτομο από τη ζωή του και θα συμπεριφέρεται σαν να μην υπήρξε ποτέ!)

Υδροχόος
Εκδίκηση; Τι είναι αυτό; Αυτό είναι για τα άτομα που δεν ξέρουν πως να χειριστούν μία δύσκολη συναισθηματική κατάσταση και όχι για τον Υδροχόο! Το συγκεκριμένο ζώδιο είναι ανώτερο όλων αυτών των μικρών συναισθημάτων και δε θα μπει στη διαδικασία να φτιάξει σχέδιο εξόντωσης κάποιου που τον πλήγωσε. Δε θα τον νοιάξει καν, ώστε να αισθανθεί καλύτερα και να δικαιωθεί απέναντί του. Μόλις κάποιος τον πληγώσει, τότε θα αποστασιοποιηθεί, όπως κάνει στις περισσότερες των καταστάσεων.

Σε γενικές γραμμές, δεν δένεται πολύ συναισθηματικά με τους άλλους και περνά πολύ χρόνος και κόπος και από τις δυο μεριές για να έρθουνε κοντά. Στην περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος τον βλάψει σε οποιοδήποτε επίπεδο, τότε θα τον διαγράψει μία και καλή από τη ζωή του. Δε θα δεχτεί συγγνώμες και απολογισμούς, απλώς θα πει στο πρόσωπο αυτό πως δεν ταιριάζουν οι ιδιοσυγκρασίες τους και πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Υδροχόος δε θέλει να έρχεται σε συγκρούσεις.

Τις θεωρεί χάσιμο χρόνο και δεν μπορεί να διαταράσσει την ηρεμία του για κάτι τέτοιο. Μόλις κάποιος του φερθεί με αυτό τον τρόπο, απλώς θα τον βγάλει από την καθημερινότητά του, θα σταματήσει να τον σκέφτεται και να τον υπολογίζει και θα συνεχίσει τη ζωή του ως έχειν! Ακόμα και να τον συγχωρέσει, δε θα διατηρήσουν τη σχέση που είχανε, ούτε ο Υδροχόος θα κάνει κάποια προσπάθεια για να τα ξαναβρούνε. (Ξέρει να κλείνει δια παντός τα τραυματικά κεφάλαια της ζωής του!)Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact