ΖΩΔΙΑ

Έτσι εκδικείται κάθε ζώδιο!

Ιχθύς
Τι ξέρουμε για τον Ιχθύ; Πως είναι ένα γλυκό, καλοκάγαθο ζώδιο, το οποίο δε θέλει να πειράζει ούτε μύγα! Αυτά είναι, όμως, για άλλα ζητήματα! Δεν είναι για το θέμα της εκδίκησης! Τότε, ο Ιχθύς παίρνει παράδειγμα από τα άλλα ζώδια του Νερού, τους απόλυτα εκδικητικούς Καρκίνους και Σκορπιούς, και γίνεται «μπουρλώτο»! Μην περιμένετε πως θα κάνει κάποιο τρελά εμπνευσμένο σχέδιο δράσης, αλλά θα αντιδράσει σπαμωδικά και απόλυτα! Ο Ιχθύς πληγώνεται συχνά και πολύ έντονα και η εκδίκηση είναι για αυτόν μία πράξη δικαίωσης.

Έτσι μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του και να μπορέσει να πάει παρακάτω, χωρίς να αισθάνεται το βάρος του τραύματος. Τα νεύρα και η ένταση του θα είναι τόσο μεγάλα που μπορεί να εκδικηθεί το πρόσωπο που τον πλήγωσε με το χειρότερο, αλλά και με τον έντεχνο τρόπο. Θα το δράσει υπογείως, ώστε να μην έρθει σε άμεση ρήξη με τον άλλον και θα τον χτυπήσει εκεί που πονάει, χωρίς να αισθάνεται τύψεις και ενοχές.

Ο ευαίσθητος χαρακτήρας του χάνεται μέσα από τη λύσσα για εκδίκηση και το μόνο που επιθυμεί είναι να πληγώσει τον άλλον, έτσι όπως τον πλήγωσαν αυτόν. Τα αθώα ένστικτά του χάνονται και γίνεται ένα επιθετικό πιράνχας που τρώει τα πάντα στο διάβα του! Ανάλογα με τη διάθεσή του θα φανερώσει πως είναι αυτός ο ηθικός αυτουργός μιας κατάστασης, αλλιώς αν δεν επιθυμεί να το αποκαλύψει, θα εκδικηθεί τόσο εύστοχα και ακαριαία και δε θα καταλάβει κανείς και ποτέ τίποτε απολύτος! (Και δεν του το ’χαμε του Ιχθύ για τέτοιες καταστάσεις!)Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact