ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο

Στη Baja του Μεξικού, εκεί όπου ο ποταμός Κολοράντο συναντά τον Ειρηνικό Ωκεανό, το έδαφος γίνεται υπέροχος καμβάς και η εκβολή του ποταμού δημιουργεί εκπληκτικά υδάτινα «δέντρα».

Εκ πρώτης όψεως οι παρακάτω φωτογραφίες μοιάζουν όντως με φωτογραφίες δέντρων αλλά είναι στην πραγματικότητα η εικόνα που σχηματίζουν τα νερά του ποταμού όπως φαίνεται από αέρος.

«Η φύση στα καλύτερά της! Είναι εντυπωσιακό το πώς η φύση μιμείται… τον εαυτό της, με κάποια δημιουργήματά της να μοιάζουν τόσο με άλλα», λέει ο 40χρονος φωτογράφος Jassen Todorov, από την Καλιφόρνια.

Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο - Εικόνα Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο - Εικόνα1 Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο - Εικόνα2 Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο - Εικόνα3 Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο - Εικόνα4 Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο - Εικόνα5 Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο - Εικόνα6 Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο - Εικόνα7 Τα γιγάντια «δέντρα» του ποταμού Κολοράντο - Εικόνα8

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία