ΕΛΛΑΔΑ

H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί έθαψε την Τζωρτζίνα με το τάμπλετ-Τι είπε για την στάση της όταν πέθανε το παιδί

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας βρίσκεται από το πρωί στον Κορυδαλλό.

Λίγες ώρες νωρίτερα στην απολογία της η 33χρονη απαντούσε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το Star στην ερώτηση γιατί έθαψε την εννιάχρονη κόρη της με το τάμπλετ απάντησε πως “κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα.

Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι που το άφησε η Τζωρτζίνα όταν πήγαμε στο γραφείο τελετών, στην Ίριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Έπαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε. Παρά την εγκεφαλοπάθεια και τα προβλήματα υγείας καταλάβαινε τα αστεία”.

“Τα προβλήματα με τον Μάνο ξεκίνησαν από τον θάνατο της Μαλένας”

“Η σχέση μου με τον Μάνο ήταν με προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά τον χαμό της Μαλένας. Έλειπε πολλές ώρες γιατί δούλευε. Ήταν πολλές ώρες απών”, είπε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Για όλες τις ερωτήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία απάντηση, ενώ χαρακτήρισε “τυχαία” τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της.

Τι είπε για την ψύχραιμη στάση της όταν πέθανε η Τζωρτζίνα

Η 29η Ιανουαρίου, η ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, εξετάστηκε από την ανακρίτρια λεπτό λεπτό. Από την ώρα που η μητέρα βγήκε από το δωμάτιο, με κανονικό βηματισμό για να ειδοποιήσει τις νοσηλεύτριες.

“Φορούσα μάσκα, της το είπα μία φορά, δεν με άκουσε και στη συνέχεια κατέβασα τη μάσκα και το επανέλαβα. Ήταν συνεχόμενα και καθημερινά τα επεισόδια”, είπε η 33χρονη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για τη στάση της τη στιγμή που της ανακοινώνουν οτι το τρίτο της παιδί πέθανε. Μια στάση που έκανε εντύπωση σε γιατρούς και νοσηλευτές.

“Ήμουν σε κατάσταση σύγχυσής και πανικού και αισθανόμουν αναστάτωση. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό”, ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact