ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Χτυπούσε με μανία το κεφάλι της και ούρλιαζε

Στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί σύμφωνα με όσα γράφει το newsbreak.gr.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, φώναζε και ωρυόταν μέσα στο κελί της, ενώ χτυπούσε με μανία το κεφάλι της στον τοίχο προκειμένου να κάνει κακό στον εαυτό της χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν η είδηση απο τους αρμόδιους.

Το newsbreak επίσης αναφέρει ότι στον χώρο των φυλακών επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ πριν λίγη ώρα έφτασε στο σημείο η Εισαγγελέας Φυλακής Θωμαή Εμμανουηλίδου, προκειμένου να επιτηρήσει την κατάσταση.

Αυτή την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στον χώρο του νοσοκομείου των φυλακών, μέχρι να μεταφερθεί σε ένα από τα δύο ειδικά διαμορφωμένα κελιά τα οποία χρησιμοποιούνται για ειδικές περιπτώσεις και είναι απομονωμένα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Newsbreak.gr, η 33χρονη αιτήθηκε να έχει στο κελί της τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το όνομά της αλλά και τις αντιδράσεις του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος έχει ξεκινήσει να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Επί 24ώρου βάσεως θα υπάρχει σωφρονιστικός υπάλληλος που θα την φυλάει και θα την παρακολουθεί, ενώ σε ετοιμότητα θα βρίσκεται και ειδική μονάδα της εξωτερικής φρουρας σε περίπτωση που χρειαστεί η οποιαδήποτε μεταφορά της.

Θα προαυλίζεται μόνη της

θεωρείται «ανεπιθύμητη» στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, καθώς αντέδρασαν οι 320 κρατούμενες του σωφρονιστικού καταστήματος, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στις Αρχές αναφορικά με την ασφάλεια της.

Έτσι, ως επιλογή φυλακής προκρίθηκε ο Κορυδαλλός, κατ΄αρχήν για λόγους ασφαλείας, αλλά και επειδή η ανάκριση συνεχίζεται και ενδεχομένως να απαιτηθούν περαιτέρω εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη 18η ανακρίτρια Αθηνών, την ίδια στιγμή που ήδη έχουν τεθεί στο εισαγγελικό μικροσκόπιο οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact