ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι τελικά ο ρόλος του Μάνου – Τι αποκαλύπτει φίλος του για την συμπεριφορά του που άλλαξε ξαφνικά

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η στάση και η συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη απέναντι στην σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, με πολλούς να απορούν πώς είναι δυνατόν να την στηρίζει τόσο ένθερμα, όταν εδώ και καιρό οι όλες οι υποψίες είχαν «πέσει» πάνω της, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μάλιστα πολλοί αναρωτιούνται αν ήταν τόσο αφελής ή τελικά ο ρόλος του στην υπόθεση είναι πιο… «σκοτεινός».

Ένα άτομο από το φιλικό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη παρουσίασε έναν ισχυρισμό οποίος ακούγεται για πρώτη φορά.

Όπως αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, είναι πολύ πιθανό να έχει συνεργαστεί με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να «ξεσκεπάσουν» την 33χρονη.

«Ο Μάνος άλλαξε συμπεριφορά περίπου στα μέσα Μαρτίου και ενώ δεν ήθελε να μιλάει για τη Ρούλα, άρχισε να την υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Σαφώς και είχαν επικοινωνία, σαφώς και κάποιες μέρες ήταν και στο σπίτι της διαρκώς, αλλά προς τα έξω δεν ήθελε να μιλάει. Ξαφνικά άρχισε να αλλάζει και να λέει παντού σχεδόν ότι “η Ρούλα είναι Αγία”» δήλωσε και στη συνέχεια εξήγησε:

«Ήταν ξεκάθαρο ότι συνεργάζεται με την αστυνομία»

«Καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει, ο Μάνος δεν είναι άνθρωπος που αλλάζει γνώμη και στάση. Αρχίσαμε έτσι σαν κουτσομπολιό να το συζητάμε μεταξύ μας και να λέμε ότι εδώ, κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται.

Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι ο Μάνος, έτσι όπως τον ξέρουμε, είναι πολύ πιθανό να συνεργάζεται, να το πούμε απλά, με την αστυνομία.

Ήταν τέτοιος ο τρόπος που άρχισε να προσεγγίζει τη Ρούλα, ειδικά μετά τη συνέντευξη που έδωσαν μαζί – και προσέξτε το αυτό πολύ καλά – που για εμάς ήταν ξεκάθαρο ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για να βγάλουν και οι αρχές αυτό που έψαχναν που δε τους “έδενε”».

Σύμφωνα με τον φίλο του Μάνου, ο τρόπος με τον οποίο στήριζε τόσο έντονα τη Ρούλα, ήταν ύποπτος και πιθανόν να αποσκοπούσε στο να καταφέρουν να «σπάσει» η κατηγορούμενη και να μιλήσει:

«Ήταν τέτοιος ο τρόπος που έλεγε και ξαναέλεγε ότι η Ρούλα είναι η καλύτερη μάνα, ότι δεν πιστεύει τίποτα, ότι βάζει το χέρι του στη φωτιά που εμείς λέγαμε ότι το κάνει για να της ρίξει στάχτη στα μάτια για να την πείσει ότι είναι μαζί της και να την κάνει να εκτεθεί και να κάνει το “λάθος”.

Άλλωστε η Ρούλα έχει τόσο υπερβολική εξάρτηση από τον Μάνο που είμαστε σίγουροι ότι αν της πει, “μίλα ειλικρινά και εγώ θα είμαι μαζί σου” εκείνοι θα σπάσει και οι αρχές το ξέρουν αυτό πολύ καλά» δήλωσε ο φίλος του Μάνου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact