ΚΟΣΜΟΣ

Η αλλαγή που ανακοίνωσε γνωστή αεροπορική εταιρεία για τις γυναίκες αεροσυνοδούς

«Θέλουμε η στολή μας να αντανακλά ακριβώς αυτό που είμαστε ως άνθρωποι»

Το γυναικείο προσωπικό στα αεροσκάφη της Virgin Atlantic δεν είναι αναγκασμένο στο εξής να φοράει μακιγιάζ κατά τη διάρκεια των πτήσεων, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Η εταιρεία που έχει τη βάση της στη Μεγάλη Βρετανία αποκάλεσε τη συγκεκριμένη απόφαση ως «μία σημαντική αλλαγή για τη βιομηχανία της αεροπλοΐας».

Με τις νέες κατευθύνσεις για το στυλ και την περιποίηση, η αεροπορική εταιρεία θα δώσει την ευκαιρία στις γυναίκες να φορούν και παντελόνια ως μέρος της τυπικής τους ενδυμασίας. Προηγουμένως, παντελόνι μπορούσε να φορέσει μία γυναίκα μόνο εφόσον διατύπωνε σχετικό αίτημα.

«Οι νέες μας κατευθυντήριες γραμμές δεν προσφέρουν μόνο ένα αυξημένο επίπεδο άνεσης, αλλά επίσης παρέχουν στην ομάδα μας περισσότερες επιλογές στο πώς θέλουν να εκφραστούν στη δουλειά τους» δήλωσε ο Μαρκ Άντερσον, διευθύνων αντιπρόεδρος πελατών της Virgin Atlantic, σύμφωνα με το CNN.

«Η παγκοσμίως γνωστή κόκκινη στολή μας είναι κάτι για το οποίο όλοι στη Virgin Atlantic είμαστε απίστευτα υπερήφανοι. Ως αεροπορική εταιρεία πάντα ξεχωρίζαμε από το πλήθος και κάναμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους στη δουλειά. Θέλουμε η στολή μας να αντανακλά ακριβώς αυτό που είμαστε ως άνθρωποι, διατηρώντας παράλληλα το διάσημο στυλ της Virgin Atlantic» προσέθεσε.

O Άντερσον ανέφερε ότι η αλλαγή επήλθε αφού η εταιρεία, η οποία πετάει μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής, άκουσε τα σχόλια και τα αιτήματα των υπαλλήλων της.

Για πολλές αεροπορικές εταιρείες η ενδυμασία και η εμφάνιση του προσωπικού καμπίνας (όπως οι αεροσυνοδοί) είναι ένα στοιχείο-κλειδί της εταιρικής τους ταυτότητας.

Ωστόσο ένα διαφημιστικό ημερολόγιο αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους της Ταϊλάνδης προκάλεσε αντιδράσεις όταν παρουσίασε γυναίκες-αεροσυνοδούς με μαγιό, ενώ η εθνική αεροπορική εταιρεία του Πακιστάν πυροδότησε οργή όταν έλαβε αυστηρά μέτρα εναντίον «υπέρβαρων» μελών πληρώματος νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact