ΕΛΛΑΔΑ

Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά Κοτζιά και Καμμένου-Τι ζητά να ερευνηθεί

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία ζητώντας να ερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα που σχετίζονται με την ασυμφωνία των Πρεσπών.

Στην αναφορά της η Παμμακεδονική συμφωνία ζητεί να ερευνηθεί εάν:

  • O Πάνος Καμμένος αληθώς κατήγγειλε ενεργητική και παθητική δωροδοκία των βουλευτών των κοινοβουλίων των Σκοπίων και της Ελλάδος,
  • Εάν το εν λόγω αδίκημα της δωροδοκίας δεν έχει διαπραχθεί, να διερευνηθεί εάν ο Πάνος Καμμένος διέπραξε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατά το Νίκου Κοτζια για τον προσπορισμό πολιτικού οφέλους και
  • Να διερευνηθεί η διάπραξη τυχόν άλλων αδικημάτων.

Η αναφορά στρέφεται κατα παντός  υπευθύνου για τα αδικήματα της δωροληψίας πολιτικών, παθητική και ενεργητική  δωροδοκία, όπως  και ξέπλυμα βρώμικου  χρήματος.

Εκτενής αναφορά γίνεται σε όσα φέρεται να είπε ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο υπουργικό συμβούλιο (20.10.2018) και σύμφωνα με τα οποία ο Τζώρς Σόρος χρηματοδότησε με 50 εκατ. ευρώ την Ελληνική Κυβέρνηση με σκοπό της εξαγορά πολιτικών προσώπων στην χώρα μας και τα Σκόπια. 

Παράλληλα, γίνεται αναφορά σε τηλεοπτικές εμφανίζεις του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζία  (Κρήτη TV και OPEN TV), ενώ επισημαίνεται ότι στο Twitter ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για μπόνους μαύρου χρήματος  των δύο εκατ. Ευρώ: «…αιωρείται η υπόνοια ότι μέλη του υπουργικού συμβουλίου ή του Ελληνικού κοινοβουλίου κατέστησαν αργυρώνητα και διοχέτευσα συγκεκριμένο και κατονομαζόμενο μετά βεβαιότητας ποσό χρημάτων, προκειμένου να επιτευχθεί το μείζον πολιτικό αποτέλεσμα της επιψηφίσεως της Συνθήκης των Πρεσπών το οποίο ήτο αμφίβολο, εν όψει της ισχνής έως αμφίβολης πλειοψηφίας στα κοινοβούλια των δύο συμβαλλομένων κρατών».

Ακόμη η Συνομοσπονδία ζητεί η μήνυση να διαβαστεί στην Βουλή και να αρθεί το απόρρητο της επιστολής παραίτησης του Νίκου Κοτζία στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact