ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ημερίδα για το πρόγραμμα «LIFE»

Έως τη Δευτέρα 27 Μαΐου θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής όλοι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ημερίδα για το πρόγραμμα «LIFE» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ημερίδα, την οποία διοργανώνει η Γενική Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Υπουργείου.

Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως σε φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, προκειμένου να υποβάλλουν προτάσεις για χρηματοδότηση έργων/δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «LIFE».

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, μέχρι αυτή τη Δευτέρα, να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα:
https://docs.google.com/forms/d/1CerHggRHvjWZVuiIx-kisRPdwtPIjcSmGNgqbfX9oGI/viewform?usp=send_form.

Οι θέσεις θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα από εκπροσώπους φορέων και μη κυβερνητικών οργανώσεων και συμπληρωματικά από άλλους ενδιαφερομένους, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Οι κύριοι στόχοι της ενημερωτικής ημερίδας είναι η πληροφόρηση σχετικά με:

Το πρόγραμμα «LIFE», των διαφόρων τύπων έργων και των θεματικών προτεραιοτήτων, τη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών και δημιουργίας δικτύων μεταξύ δυνητικών δικαιούχων και συνεργατών. Τη νέα πρόσκληση για το 2015, σχετικά με την υποβολή προτεινόμενων έργων για συγχρηματοδότηση στα υποπρογράμματα «Περιβάλλον» και «Δράση για το Κλίμα» .Τα συνηθισμένα λάθη στην υποβολή προτάσεων.

Τον τύπο των έργων που ονομάζονται ολοκληρωμένα (Integrated projects).Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προβλέπονται από το πρόγραμμα. Τις απαιτήσεις για την υποβολή εκθέσεων στo πλαίσιο της υλοποίησης ενός έργου.

Ορισμένα επιτυχημένα έργα «LIFE». Την παροχή γενικών πληροφοριών για τα κύρια χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες χρηματοδότησης του υποπρογράμματος «Δράση για το Κλίμα».Τη δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών και δημιουργίας δικτύων μεταξύ δυνητικών δικαιούχων και συνεργατών.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact