ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκη και Σαμαρά θα δέχονταν επίθεση από την Πόλα Ρούπα -Τους τηλεφώνησε ο Τόσκας

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ήταν στη λίστα με τους στόχους της Πόλας Ρούπα.

Σοκ προκαλεί στον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο η αποκάλυψη ότι η Πόλα Ρούπα και οι συνεργοί της σχεδίαζαν ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας τηλεφώνησε το πρωί της Τρίτης στους δύο πολιτικούς και επιβεβαίωσε ότι στην κατοικία της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν σημειώματα, τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα αλλά και συνεργοί της, με στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Τόσκας επικοινώνησε με άλλα 5 πολιτικά πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στα σημειώματα της Πόλας Ρούπα. Στα σημειώματα βρίσκονται τα ονόματα και 50 δημοσίων προσώπων, μη πολιτικών που θα αποτελούσαν ενδεχόμενους στόχους των τρομοκρατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις έρευνες που έκανε η αντιτρομοκρατική στο σπίτι στην Ηλιούπολη, στο οποίο κρυβόταν η Πόλα Ρόπα, βρέθηκε σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΝΔ καθώς και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Αναζητούν απαντήσεις στην Αντιτρομοκρατική
Στην Αντιτρομοκρατική πλέον προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα σημειώματα προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς υπήρξε παρακολούθηση του κ. Μητσοτάκη και πώς συνελέγησαν τα σχετικά στοιχεία. Πάντως σε κάθε περίπτωση τα ευρήματα προκάλεσαν ιδιαίτερη ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact