ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ντοκουμέντο: Τι δείχνουν 7 καρέ για την υπόθεση Παντελίδη

Η πρόσκρουση του μαύρου SUV έγινε πλευρικά. Οι εικόνες δείχνουν ότι το όχημα υπέστη ζημιές μόνο στην δεξιά πλευρά, ενώ το υπόλοιπο έμεινε σχεδόν ανέπαφο. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκαν μόνο οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας στη θέση του συνοδηγού και ο πλευρικός της ίδιας πλευράς και όχι οι υπόλοιποι. Και από αυτά τα ντοκουμέντα φαίνεται ότι τον θάνατο σκόρπισαν οι μπαριέρες που έσπασαν και μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Η ανίχνευση των στοιχείων που θα ολοκληρώσει την τραγική εικόνα ξεκινάει το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου όταν ο νεαρός τραγουδιστής φεύγει μαζί με τις δύο κοπέλες από το σπίτι φίλων τους στη Γλυφάδα και ολοκληρώνεται τη στιγμή που συνέβη το ολέθριο τροχαίο. Στην διάρκεια, όμως, της αναζήτησης της αλήθειας ξεδιπλώνονται και ορισμένα ερωτήματα.

Πρώτο απ’ όλα γιατί η Τροχαία δεν έχει πάρει καταθέσεις από τους φίλους του τραγουδιστή, τα πρόσωπα που τον είδαν τελευταία φορά να φεύγει και τα μόνα που ίσως μπορούν να πουν αν ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα του οδηγού και πήρε στα χέρια του το τιμόνι του θηριώδους SUV. Από την πλευρά της η Τροχαία που συνεχίζει την προανάκριση, βασισμένη και στην εξέταση DNA, ανεπίσημα επιμένει ότι έπραξε τα πάντα όπως προβλέπονται. Ντοκουμέντο: Τι δείχνουν 7 καρέ για την υπόθεση Παντελίδη - Εικόνα 2 Ο Παντελής Παντελίδης και οι δύο συνεπιβάτιδές του στο μοιραίο τζιπ, Μίνα Αρβανίτη και Φρόσω Κυριάκου Παράλληλα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις καταθέσεις, εκ μέρους της διατυπώνεται ότι αυτό που ερευνά εδράζεται αποκλειστικά και μόνο στο τι συνέβη στο σημείο του δυστυχήματος και τίποτα περισσότερο.

Ωστόσο από την πλευρά της οικογένειας, ειδικοί επιστήμονες αναλύουν και επεξεργάζονται τα ευρήματα. Οπως τονίζεται από τον δικηγόρο τους, «αυτοί θα παραδώσουν τα πορίσματά τους με την απαραίτητη επιστημονική επάρκεια και την ευσυνειδησία που τους διακρίνει προκειμένου να συνδράμουμε το έργο της Δικαιοσύνης».

Ντοκουμέντο: Τι δείχνουν 7 καρέ για την υπόθεση Παντελίδη - Εικόνα 3 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 3 Τι συνέβη τη στιγμή της πρόσκρουσης

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact