ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ντοκουμέντο: Τι δείχνουν 7 καρέ για την υπόθεση Παντελίδη

Στον αερόσακο τύπου κουρτίνας του συνοδηγού και συγκεκριμένα πάνω δεξιά στο εσωτερικό του οχήματος χτύπησε ο Παντελής Παντελίδης, όπως φαίνεται και από τα ίχνη του αίματος που άφησε. Και εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν ο οδηγός να τραυματίστηκε θανάσιμα στο πάνω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου;

Η Τροχαία εξετάζει το ενδεχόμενο το σώμα του να μετακινήθηκε κατά τη διάρκεια της ανατροπής. Και σε αυτή την εικόνα φαίνεται ότι το αυτοκίνητο χτύπησε μόνο πλευρικά, καθώς δεν άνοιξαν οι υπόλοιποι αερόσακοι εκτός από τον πλευρικό στο δεξί κάθισμα και τον τύπου κουρτίνας πάνω από το παράθυρο.

Στο μεταξύ, αναμένοντας με αγωνία το πέρας της προανάκρισης, πληροφορίες προερχόμενες από το περιβάλλον της οικογένειας Παντελίδη τη φέρουν να διερωτάται γιατί δεν πάρθηκαν αποτυπώματα από το τιμόνι και το σημείο που ανοίγει η πόρτα του οδηγού, ενώ το DNA της 20χρονης Φρόσως Κυριάκου βρέθηκε στην αριστερή μπροστινή κολόνα του οχήματος.

Η Τροχαία δικαιολογεί ότι δεν έγινε λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων γιατί, όπως διευκρινίζει , η σκόνη θα κατέστρεφε κάθε ίχνος DNA. Ως εκ τούτου προτιμήθηκε να γίνει εξέταση γενετικού υλικού και όχι αποτυπωμάτων. Ταυτόχρονα για τα ίχνη DNA στην κολόνα ισχυρίζονται ότι αυτά προφανώς δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού της.

Προβληματισμός επίσης φέρεται να προκύπτει και με το ότι δεν φαίνεται να υποβλήθηκαν σε τοξικολογικές εξετάσεις οι δύο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή, οι οποίες τραυματίστηκαν, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονταν, όπως άλλωστε ορίζει ρητά ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

Πληροφορίες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία εικάζουν ότι έγινε λήψη αίματος μόνο για ιατρικούς και όχι για ανακριτικούς λόγους.

Σε ό,τι ακόμη αφορά το σκέλος των καταθέσεων, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν κληθεί ακόμα να καταθέσουν οι φίλοι του Παντελή Παντελίδη. Τα πρόσωπα δηλαδή που εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα τον είδαν να φεύγει από το σπίτι της Γλυφάδας και να μπαίνει στο αυτοκίνητο. Μαρτυρίες που θεωρούνται εξόχως σημαντικές, καθώς κάποιοι από αυτούς ίσως μπορέσουν να πουν ακριβώς σε τι κατάσταση ήταν ο 32χρονος άνδρας και φυσικά αν ήταν αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Ντοκουμέντο: Τι δείχνουν 7 καρέ για την υπόθεση Παντελίδη - Εικόνα 4 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 4 Οι «πατημένες» ζώνες και το εικόνισμα

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact