ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ντοκουμέντο: Τι δείχνουν 7 καρέ για την υπόθεση Παντελίδη

Μια δεύτερη μεταλλική βέργα τρύπησε το μαύρο Mercedes ML και φέρεται να τραυμάτισε τον οδηγό και τη νεαρή κοπέλα στο πίσω δεξί κάθισμα. Ουσιαστικά το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν φέρει ζημιές που να δικαιολογούν τον νεκρό και τους σοβαρά τραυματίες.

Ολα έγιναν από τις μπάρες που καρφώθηκαν στο εσωτερικό του Τα θανάσιμα μυστικά του μοιραίου τζιπ Οι εικόνες από το εσωτερικό του μαύρου SUV μπορεί να μην είναι ικανές να δείξουν από μόνες τους αν τελικά οδηγούσε ο Παντελίδης ή κάποιος άλλος, ωστόσο είναι αποκαλυπτικές για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου. Η πλευρική σύγκρουση με τις κακοσυντηρημένες μπάρες του δρόμου ήταν σφοδρή. Μάλιστα στο πόρισμα που ολοκλήρωσε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, το τελικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι αν δεν ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, διαβρωμένες από τη σκουριά και τον χρόνο, οι ρόδες του οχήματος δεν θα περνούσαν το στηθαίο ανατρέποντας το αυτοκίνητο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το θανατηφόρο χτύπημα του 32χρονου τραγουδιστή έγινε στο δεξί μπροστινό σημείο της Mercedes, όπως φαίνεται άλλωστε και στις φωτογραφίες από τον ανοιχτό αερόσακο τύπου κουρτίνα και τα σημάδια που αυτός άφησε. Αν, λένε οι πληροφορίες από την οικογένεια, οδηγούσε ο Παντελής, πώς είναι δυνατόν το θανατηφόρο τραύμα να έγινε στην πάνω δεξιά πλευρά του οχήματος; Η Τροχαία και οι εξειδικευμένοι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα εικάζουν πως αυτό έγινε διότι ο τραγουδιστής δεν φορούσε ζώνη και μετατοπίστηκε το σώμα του. Μάλιστα σε άλλη φωτογραφία είναι ορατό ότι η ζώνη ήταν «πατημένη», όπως αποκαλείται στη γλώσσα της Τροχαίας, δηλαδή περασμένη πίσω από τις πλάτες του οδηγού και του συνοδηγού για να μη χτυπάει το αλάρμ. Ντοκουμέντο: Τι δείχνουν 7 καρέ για την υπόθεση Παντελίδη - Εικόνα 8

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπος Λυκούδης Ολες οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του μοιραίου SUV δείχνουν ότι από τους πολλούς αερόσακους που διαθέτει, άνοιξαν μόνο οι δύο δεξιοί τύπου κουρτίνας μπροστά και πίσω και κανένας άλλος. Αυτό συνέβη γιατί το αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλάγια, με αποτέλεσμα οι αισθητήρες να μην ενεργοποιήσουν τους μπροστινούς αερόσακους. Τα σάπια σίδερα από τις μπάρες που κομμάτιασαν το παρμπρίζ χτύπησαν τον Παντελίδη και την 31χρονη συνεπιβάτιδά του στο πίσω κάθισμα Μίνα Αρναούτη, ενώ παράλληλα με την ανατροπή του οχήματος μια σιδερένια βέργα μπήκε στο όχημα από την ηλιοροφή.

Ουσιαστικά γδαρμένη και κατεστραμμένη είναι όλη η δεξιά πλευρά του οχήματος, με το υπόλοιπο να έχει υποστεί μικρές ζημιές.

Δείτε βίντεο: Υπόθεση Παντελίδη: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του τζιπ


ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact