ΚΟΣΜΟΣ

Οι 10 πιο αδίστακτοι, πληρωμένοι δολοφόνοι της μαφίας

2. Abraham Reles

 

 

 

Ο Abraham Reles θεωρείται ότι ήταν ένας από τους πιο επικίνδυνους και πιο0 αποδοτικούς πληρωμένους δολοφόνους, καθώς υπολογίζεται ότι είχε διαπράξει αμέτρητες δολοφονίες. Ο ίδιος εργαζόταν για τη μαφία από το 1920 έως το 1950 και υπολογίζεται ότι συνεργαζόταν με πολλές και διαφορετικές οικογένειες, ανάλογα με το συμφέρον του.

Μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο και την ένταξη του στη Μαφία ανακάλυψε ότι ο φίλος του Meyer Shapiro σχεδίαζε να τον δολοφονήσει με αποτέλεσμα να εξαπολύσει κυνήγι εις βάρος ολόκληρης της οικογένειας Shapiro. Αφού δολοφόνησε τον Irving Shapiro έξω από το σπίτι του, κατάφερε να εντοπίσει τον Meyer Shapiro και να τον πυροβολήσει στο πρόσωπο, ενώ ανακάλυψε την κρυψώνα και του τρίτου αδελφού, τον οποίο έθαψε ζωντανό.

Μερικά χρόνια αργότερα συνελήφθη από τις αρχές και κλείστηκε στην φυλακή, ενώ εικάζεται ότι πέθανε σε μια προσπάθειά του να αποδράσει.

1. Richard Kuklinski

 

 

 

Ο Richard Kuklinski ίσως να είναι ο λιγότερο γνωστός πληρωμένος δολοφόνος της λίστας, ωστόσο υπολογίζεται ότι ήταν ο πιο αποδοτικός, αφού είχε εκτελέσει περισσότερους από 200 ανθρώπους. Δρούσε κυρίως στη Νέα Υόρκη και συνεργαζόταν με την οικογένεια DeCavalcante. Διέπραξε τον πρώτο του φόνο σε ηλικία 15 ετών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους κατά συρροήν του Μανχάταν. Η φήμη του, αλλά κυρίως η δράση του προσέλκυσε το ενδιαφέρον της μαφίας, με αποτέλεσμα να δεχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πρώτα του συμβόλαια.

Εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια ως πληρωμένος δολοφόνος, ενώ δεν συνελήφθη ποτέ μιας και δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του. Συνελήφθη μόνο όταν ένας αστυνομικός έγινε μέλος της ομάδας του και κατάφερε να καταγράψει τα σχέδια για το επόμενο χτύπημα του. Πέθανε στα 70 του χρόνια στη φυλακή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact