ΔΙΑΦΟΡΑ

Οταν είπε ο Άγιος Κοσμάς ότι οι Τούρκοι θα φτάσουν στα Εξαμίλια εννοούσε τον Ισθμό της Κορίνθου

E4

Δηλαδή ο Ισθμός της Κορίνθου ήταν τα Εξαμίλια και το φρούριο που έκτισε ο Έλλην Αυτοκράτωρ ήταν το Εξαμίλι. Όπως φαίνεται, τα τοπωνύμια προϋπήρχαν του Πατροκοσμά αλλά διατηρήθηκαν και μετά τον θάνατό του, πράγμα που σημαίνει εφόσον πάντοτε κυριολεκτούσε, ότι εννοούσε τον Ισθμό της Κορίνθου.

Κατά πόσο όμως φαντάζει δυνατό να φτάσουν οι τούρκοι στον Ισθμό; Αν υποτεθεί ότι οι τούρκοι δείχνουν παραπλανητικές προθέσεις ότι δήθεν θα επιτεθούν στα άκρα της Ελλάδος, που αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας, δηλαδή Θράκη και Νότιο Αιγαίο, για να «ανοίξουν» τον ελληνικό στρατό, τότε η εικόνα επιθέσεως των τούρκων γίνεται πιο καθαρή. Αλλά, γιατί να επιτεθούν στην Θράκη όταν ήδη, απ’ ότι πιστεύουν, έχουν την «επικαρπία»; Επίσης, γιατί να επιτεθούν στο Καστελόριζο;

Για να πάρουν τμήμα της ΑΟΖ; Μα η ΑΟΖ, ο πλούτος της ΑΟΖ, δεν ανήκει πλέον στην Ελλάδα αλλά στους δανειστές της. Άρα, κατάληψη του Καστελορίζου σημαίνει «κλοπή» φυσικών πόρων από τους συμμάχους μας και συμμάχους τους. Επομένως ποιός είναι ο εχθρός; Εχθρός δεν είναι η Ελλάδα αλλά οι Έλληνες. Όλοι οι Έλληνες. Η Νέα Τάξη θέλει τα εδάφη της Ελλάδος χωρίς τους Έλληνες και γι’ αυτό θα φροντίσουν οι τούρκοι, βοηθούμενοι από τους «πρόσφυγες» και τους βόρειους γείτονές μας. (Σημ. το έχω δημοσιεύσει ήδη από το 2012).

Αν υποτεθεί ότι ξεκινάνε οι τούρκοι επίθεση με αποβατικά σκάφη από την Σμύρνη (δεν υπάρχει και κανένα άλλο σημείο), επειδή ο Πατροκοσμάς είπε «Από ψηλά, μέσα από το λιμάνι θα ‘ρθη ο χαλασμός», τότε οι «πρόσφυγες» θα φροντίσουν να αδρανοποιήσουν τον ελληνικό στρατό στην Χίο και Λέσβο (τυχαία εγκλωβίζονται σ’ αυτά τα δύο νησιά;) ώστε τα αποβατικά των τούρκων να περάσουν ανάμεσα από τα δύο νησιά μας με περισσότερη ασφάλεια.

Από κει και πέρα θα φθάσουν στο σημείο που έφτασε ο Ξέρξης. Στο πέρασμα του Αρτεμισίου. (Αξίζει να γραφεί το εξής σημειολογικό. Δίπλα στην Σμύρνη ήταν ο ναός της Αρτέμιδος και ο τούρκικος στόλος ενδεχομένως να εισβάλει από το στενό του Αρτεμισίου.

Από την μυθολογία γνωρίζουμε ότι η θεά Άρτεμις οδηγούσε το άρμα της Σελήνης). Η γεωγραφία της Ελλάδος καθιστά εύκολη από εδώ και μετά την πρόβλεψη και ο στόχος των τούρκων είναι και θα είναι η Αθήνα. Και η Αθήνα προσβάλλεται μόνο από τον Βορρά. Τυχαία οι τοποθετήθηκαν οι «πρόσφυγες» στον Σχιστό, δίπλα στην έξοδο για την Πελοπόννησο; Γιατί δεν τοποθετήθηκαν προς το Λαύριο; Έτσι για πλάκα ξεκίνησαν αυτόν τον ανεπανάληπτο πόλεμο εναντίον της Ελλάδος οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, επειδή τάχα η οικονομία μας έχει πρόβλημα;

Επίσης, επειδή οι προς το παρόν ισχυροί συμμαχικοί εχθροί της Ελλάδος γνωρίζουν πολύ καλά την επιρροή των προφητειών στον πιστό ελληνικό λαό, ενδεχομένως οι τούρκοι να προβούν σε παραπλανητική επίθεση βάση σχεδίου μέχρι τα έξι ναυτικά μίλια όπως πιστεύουν οι περισσότεροι (εκτός αν κάτι άλλο τους υποχρεώσει να επιστρέψουν), για να πιστέψουν οι Έλληνες ότι εκπληρώθηκε η προφητεία των Εξαμιλίων και να χαλαρώσουν.

Αλλά θα ξανάρθουν όπως λέει ο Πατροκοσμάς και τότε θα εισβάλουν στην Ελλάδα και θα φθάσουν στα Εξαμίλια, δηλαδή στον Ισθμό της Κορίνθου. Και ο Ιωσήφ Βατοπαιδινός προείπε ότι οι Τούρκοι θα μπουν στην Ελλάδα, η επίθεση θα γίνει ημέρα Παρασκευή, και μετά θα έρθουν οι κοκκινογέλεκοι για να σώσουν τους Έλληνες. Ο Άγιος Κοσμάς ξεχώρισε το ξανθό γένος από τους κοκκινογέλεκους.

Είναι δύο διαφορετικοί στρατοί. Ξανθό γένος στην Κωνσταντινούπολη, κοκκινογέλεκοι στην Ελλάδα. Κοκκινογέλεκοι ήταν, την εποχή που ειπώθηκε η προφητεία από τον Άγιο Κοσμά, οι Γάλλοι. (Διαβάστε αναλυτικό άρθρο: Ο Άγιος Κοσμάς εννοούσε τον γαλλικό στρατό ότι θα μας σώσει και όχι τον ρωσικό.).

Αν υποτεθεί ότι θέλουν να δημιουργήσουν στην Ελλάδα ένα νέο και τελευταίο «1922» δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Θα πρέπει να περάσουν οι τούρκοι από το στενό του Αρτεμισίου (Τρίκερι – Βόρεια Εύβοια) με προορισμό κάποιο σημείο δίπλα στην εθνική οδό, που έγινε ιδιωτική. Αλλιώς πως μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι εντοπίστηκε τουρκικό υποβρύχιο στον Παγασητικό κόλπο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Μαγνησιακής εφημερίδος ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ στις 8 Δεκεμβρίου 2014;

E5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact