ΔΙΑΦΟΡΑ

Οταν είπε ο Άγιος Κοσμάς ότι οι Τούρκοι θα φτάσουν στα Εξαμίλια εννοούσε τον Ισθμό της Κορίνθου

Κύριος στόχος λοιπόν των τούρκων είναι η Αθήνα. Ετοιμάζονται χρόνια γι αυτό και γι αυτό η Ελλάς και οι Έλληνες πρέπει να «στεγνώσουν» από τα πάντα. Υλικά, ψυχικά και πνευματικά. Πότε θα ξαναβρούν τέτοια ευκαιρία ώστε να απαλλαγούν τελείως από την Ελλάδα όπως θέλουν να πιστεύουν. Καταλαβαίνετε ελπίζω γιατί θέλουν μεγάλους δρόμους στην Ελλάδα που στύβεται οικονομικά! Θα επιτεθούν από βορρά και έτσι θα δύνανται να φθάσουν στον Ισθμό της Κορίνθου, στα Εξαμίλια, με εγκλωβισμένο τον λαό. Σ’ αυτό θα βοηθήσουν οι «πρόσφυγες» και γι αυτό τους τοποθετούν δίπλα σε εξόδους πόλεων.

Εδώ ο Ιωσήφ Βατοπαιδινός, σύμφωνα με το Pentapostagma.gr, έχει προφητεύσει ότι οι Τούρκοι όταν μάθουν ότι «έπεσε» η Κωνσταντινούπολη θα παρατήσουν τον οπλισμό τους όταν ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα. Είπε επίσης ότι θα έχουμε κρίση ρούχων στην Ελλάδα. Αυτό μάλλον θα προκύψει διότι ξαφνικά θα μετακινηθούν μεγάλες μάζες του πληθυσμού και δεν θα προλάβει ο κόσμος να πάρει σχεδόν τίποτα από τα σπίτια του, πόσο μάλλον αν γίνει και σεισμός σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο. Τόσο ξαφνικό θα είναι. Αυτά που θέλουν και σχεδιάζουν δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθούν.

Πάντως όταν θα αρχίσουν τα δύσκολα δύο πολύ μεγάλες χαρές, εκτός των υπολοίπων, περιμένουν τους Έλληνες. Η πρώτη θα είναι όταν δουν το κακό που θα υποστούν οι ΗΠΑ, (ίσως αυτό μπορεί να είναι το αίτιο που θα κάνει τους τούρκους να αποσυρθούν την πρώτη φορά), και η άλλη όταν θα δουν ότι όλοι οι υπεύθυνοι που έφεραν την Ελλάδα σ’ αυτό το έσχατο σημείο δεν θα μπορούν να εγκαταλείψουν την χώρα και όπως είπε ο Ιωσήφ «πολλοί θα «πληρώσουν» για ότι έκαναν και θα «χαθούν», αλλά κάποιοι θα μείνουν σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, ώστε να θυμίζουν στους Έλληνες το μεγάλο κακό που τους έκαναν και να μην ξεχνούν».

Όταν οι φωτισμένοι γέροντες, χρόνια τώρα, έλεγαν σ’ αυτούς που τους επισκεπτόντουσαν, ότι έχουμε ξεστρατίσει ως Έλληνες τελείως από τον δρόμο του Θεού και όταν συνιστούσαν μετάνοια, ουδείς αναφερόταν στα λεγόμενά τους. Όταν οι γέροντες έλεγαν ότι «η Παναγία μάτωσε τα γόνατά της» παρακαλώντας τον Θεό να μην επιτρέψει και καταστραφεί η Ελλάς λόγω τοῦ ότι επληθύνθη η αμαρτία, ουδείς ενοχλείτο. «Νινευίτες» δεν μπορούμε να γίνουμε μετά από τόσα χρόνια αντιορθόδοξης προπαγάνδας.

Οι προφητείες είναι προϊόν θυσίας των γερόντων για την αγάπη του Θεού και εξ εξαιτίας τους επέτρεψε ο Θεός να μας ενημερώσουν για τα επερχόμενα. Η επερχόμενη Αδράστεια Νέμεσις φαντάζει δίκαια απ’ όποια γωνία και αν το δει κανείς. (Αδράστεια Νέμεσις είναι η Νέμεσις γι αυτούς που πρώτα ευδαιμονούν και μετά δυστυχούν.) Αλλά αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και τα υπόλοιπα κράτη που μας παρουσιάζονται άδικα και ισχυρά, και η κατάσταση σ’ αυτά θα είναι τρισχειρότερη.

Pentapostagma.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact