ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος

Παρέλαση επωνύμων στο 4ο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ

Παρέλαση επωνύμων σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ την Κυριακή 13.15.2015, στον 4ο φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσαν οι Παλαίμαχοι του Άρη Σύρου και οι δημοσιογράφοι του νησιού.

Ο σκοπός ιερός, ένας φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας Επίλεκτων καλλιτεχνών/δημοσιογράφων Ελλάδος και της ομάδας Παλαιμάχων του Άρη Σύρου η οποία πλαισιώθηκε και από δημοσιογράφους του νησιού.

Πολλά ήταν τα «αστέρια» του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου γενικότερα, τα οποία βρέθηκαν στο Περιστέρι το βράδυ της Κυριακής για τον 4ο καλάθι ανθρωπιάς. Ο 4ος φιλανθρωπικός αγώνας έτυχε θεαματικής ανταπόκρισης, καθώς δεκάδες είναι οι καλλιτέχνες/δημοσιογράφοι που έδωσαν το παρών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Antonella, Αντρέας Γιατράκος, Βαλάντης, Barrice, Βασίλης Δήμας, Bo, Γιάννης Αλεξόπουλος, Γιάννης Ρουσσουνέλος, Δημήτρης Καραδήμος, Θανάσης Βασιλάκος, Θάνος Πετρέλης, Κωνσταντίνος Νάζης, Λευτέρης Πανταζής, Πάνος Καλίδης, Στέλιος Λεγάκης, Στέφανος Δημοσθένους, Χρήστος Μενιδιάτης, Βαλεντίνο, Σάσα Μπάστα, Γιώργος Μανίκας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Θανάσης Ασπρούλιας και Θανάσης Τσεκούρας.
Όπως καταλάβατε, όλοι τους έδωσαν το παρών και έβαλαν το μεγαλύτερο καλάθι ανθρωπιάς, παίζοντας μπάσκετ για το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ αρκετές φορές πρόσφεραν και άφθονο γέλιο!
Η βραδιά ξεκίνησε με την παρουσίαση των ομάδων που έγινε σε στυλ… ΝΒΑ, ενώ την σκυτάλη πήρε η σχολή χορού Dance Angels της Ειρήνης Ροσσολάτου.

Στον φιλανθρωπικό αγώνα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης, ο οποίος βραβεύτηκε στο ημιχρόνου του αγώνα από τους Παλαίμαχους Άρη Σύρου, καθώς επίσης και ο Γενικός αρχηγός του Γ.Σ. Περιστερίου κ. Γιώργος Παρδακίδης, για την πολύτιμη βοήθεια τους. Επίσης το παρών έδωσαν οι πολιτεύτριες Κυκλάδων Αικατερίνη Μονογυιού , Βιργινία Μπαιμπά και ο Πρόεδρος του συλλόγου Κυκλαδιτών στην Αθήνα, κ. Μάρκος Βαζαίος.
Ο αγώνας έληξε.. υπέρ των παιδικών χαμόγελων!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, στους ανθρώπους που πίστεψαν και στήριξαν αυτήν την ιδέα, στους παίκτες αλλά και σε όσους παρευρέθηκαν εκεί.

Αξίζει να συμμετέχουμε και να επαινούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για το χαμόγελο των παιδιών μας.
Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης οι γνωστοί καλλιτέχνες μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφίες με τον κόσμο, ενώ η εκδήλωση έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από πανελλήνια ΜΜΕ που εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για αυτήν την πρωτοβουλία αυτής της Συριανής παρέας που έχει καταφέρει να συνδυάσει το μπάσκετ με την αλληλεγγύη.

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος/www.fnews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact