ΕΛΛΑΔΑ

Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

Το σύστημα ηλεκτρισμού δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει ζήτημα επάρκειας με στελέχη της ΡΑΕ και του ΑΔΜΗΕ να σημειώνουν πως η ζήτηση καλύπτεται με άνεση από τις διαθέσιμες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής.

Πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική τόσο εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης που προκαλεί βλάβες σε υποσταθμούς και γραμμές διανομής όσο και του κυκλοφοριακού χάους στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα συνεργεία των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ δυσκολεύονται να φτάσουν στα σημεία των βλαβών του δικτύου διανομής εξαιτίας των κλειστών δρόμων από τα οχήματα που βρίσκονται κολλημένα σε αυτούς.

Επιπροσθέτως και όταν καταφέρνουν να φτάσουν στον τόπο προορισμού τους, το χιόνι δεν τους επιτρέπει να επιχειρήσουν.

Αυτήν την ώρα διακοπές ρεύματος έχουν σημειωθεί σε τμήματα της Ν. Φιλαδέλφειας, της Ν. Ιωνίας, του Χαλανδρίου, του Αμαρουσίου, του Γραμματικού, του Μαραθώνα, σε τμήματα στο Μάτι αλλά και σε ορισμένα σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης υπάρχουν από το πρωί σε περιοχές της Εύβοιας όπως στο Μαντούδι, στο Αλιβέρι, στα Ψαχνά και τους Ωρεούς. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης εξαιτίας του χιονιού. Επίσης προβλήματα υπάρχουν σε περιοχή της Θήβας κοντά στη λίμνη Υλίκη και στη Νότια Πλευρά του Πηλίου.

Βλάβες υπάρχουν σε χωριά των Χανίων της Κρήτης: Βλητές, Πυθάρι, Κουνουπιδιανά, Άγιος Ονούφριος, Σταυρός αλλά και στο οροπέδιο Λασιθίου.

Το σύστημα ηλεκτρισμού δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει ζήτημα επάρκειας με στελέχη της ΡΑΕ και του ΑΔΜΗΕ να σημειώνουν πως η ζήτηση καλύπτεται με άνεση από τις διαθέσιμες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής.

Αυτή την ώρα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται πυρετωδώς κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την αποκατάσταση των ζημιών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο Δίκτυο στην Αττική, σε τμήματα των περιοχών Ραφήνας, Ν,Βουτζά, Μάτι και Νέα Μάκρη καθώς και σε τμήματα της Κηφισιάς, Ν,Ηρακλείου και Ψυχικού και Γραμματικού, Διονύσου, Μαραθώνα, Κάτω Σουλίου, Ν.Φιλαδέλφειας, Βριλησσίων και Χαλανδρίου.

Στην Εύβοια όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών τα συνεργεία προσπαθούν μέχρι αυτή την ώρα να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο Δίκτυο σε οικισμούς στην περιοχή των Ψαχνών και στην Κάρυστο.

Πριν από λίγο ώρα το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ ξεκίνησε τις εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης και σε γραμμή που ηλεκτροδοτεί τα περίχωρα της πόλης της Κω.

Τέλος να σημειωθεί ότι όσοι πολίτες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 800 400 4000, μπορούν να επικοινωνούν με το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης του

ΔΕΔΔΗΕ στο 11500 και 211 1900 500.

(In.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact