ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι ο μήνας για τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2018

Κριός
Για τους γεννημένους από 25 Μαρτίου ως και 1 Απριλίου ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας γεμάτος δώρα και προοπτικές. Ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα τώρα αλλάζει και εσείς θα δίνετε περισσότερη σημασία σε αυτά που έχουν ουσία και όχι σε ανούσια πράγματα . Οι πιο φιλοσοφημένοι και ώριμοι τώρα μπορείτε να κερδίσετε μέσα από μία ευκαιρία ή πρόταση που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά χρειάζεται η ζωή σας ή να έχετε ένα ανέλπιστο κέρδος. Όμως και για τους υπόλοιπους Κριούς η παρουσία του Ήλιου στον Τοξότη ανοίγει πόρτες, κάνει πιο εύκολο το ταξίδι, πιο ξεκάθαρο το τοπίο και μόνο οι γεννημένοι στις 10 Απριλίου θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεχτικοί αυτό τον καιρό. Πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά, δείχνετε να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από το αύριο, ποιος είναι ο στόχος και ποιος ο δρόμος και ο τρόπος για να το πετύχετε. Οικονομικά μπορείτε να βασιστείτε αρκετά στην στήριξη που μπορεί κάποιος να σας παρέχει αυτόν τον καιρό. Συναισθηματικά θα είστε κτητικοί και απαιτητικοί από τους ανθρώπους της καρδιάς σας, όμως θα μπορείτε να ξεχωρίζετε τις αγάπες από τους ενθουσιασμούς. Ο Δεκέμβρης βοηθά τα ταξίδια των Κριών και τους βοηθά να κάνουν ένα καλό εσωτερικό ψάξιμο, που θα βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσουν μηνύματα και να φιλοσοφήσουν πάνω σε έννοιες που δεν είχαν αγγίξει ποτέ στο παρελθόν.

Ταύρος
Ο Δεκέμβρης είναι ένας πολύ ήρεμος μήνας. Μπορεί να καθυστερεί κάποια αναμενόμενα (έσοδα κυρίως) ως τα μισά του, αλλά δεν δείχνει ιδιαίτερα αρνητικός σε κάτι. Από την πρώτη μέρα του μήνα νιώθετε ότι ξεκινά μία περίοδος που θα φέρει αλλαγές στην ζωή σας, ενδεχομένως αιτίες για να χαθείτε από κάποιους φίλους ή πιθανές στενοχώριες από ένα πρόβλημα φιλικού σας ατόμου. Το μήνα αυτό απαιτείται πολύ προσεχτική διαχείριση των οικονομικών σας κινήσεων, είτε αυτό αφορά σημαντικές αγορές που πρέπει να τις ψάχνετε πολύ πριν τις αποφασίσετε, είτε γενικά έξοδα. Πάνω από όλα, όμως, αισθάνεστε ότι στην πραγματικότητα στα σοβαρά και στα δύσκολα είστε σχεδόν μόνοι. Αν κάτι χρειάζεστε περισσότερο τώρα που τελειώνει αυτή η χρονιά, είναι η ουσιαστική συντροφικότητα και η σταθερή παρουσία ατόμων ή ατόμου που πάνω του μπορείτε να βασίζεστε. Γι’ αυτό ο Δεκέμβρης βοηθά, είτε στο να ζεστάνετε σημαντικές σας σχέσεις, κάνοντας μέχρι και σημαντικές υποχωρήσεις ως δείγμα καλής θέλησης, είτε στο να βγάλετε τον καλό σας εαυτό έτσι ώστε να ακολουθάτε πιο εύκολα τα θέλω των άλλων, της παρέας και γενικά των ατόμων που είναι κοντά σας, προκειμένου να διώξετε από πάνω σας την ταμπέλα του απόλυτου, απαιτητικού και ξεροκέφαλου που σας έχουν φορέσει.

Δίδυμοι
Όλα καλά θα είναι τα πράγματα για εσάς τον τελευταίο μήνα της χρονιάς. Η Αφροδίτη, περνώντας από τις 2στον Σκορπιό, φροντίζει και ευνοεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα, ενώ παράλληλα βοηθά να είστε σε καλή φυσική κατάσταση και διάθεση. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος και ο Δίας από τον Τοξότη έχουν ανοίξει από τον Νοέμβριο τις πόρτες για να έρθουν καλές προτάσεις συνεργασιών ή να αρχίσουν να αποκτούν να αποδίδουν οι συνεργασίες και σχέσεις σας. Αυτό τον καιρό οι προτάσεις μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες και εσείς από την μεριά σας έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ότι είναι πιο δύσκολο να καταφέρετε κάτι μόνοι, καθώς ευνοούνται οι ομαδικές προσπάθειες. Ο Ερμής θα δώσει, με την σειρά του, από τα μέσα του μήνα και μετά, λόγους για να γίνουν συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να μην υπάρχουν θολά σημεία και κενά, τόσο στις σχέσεις όσο καις τις συνεργασίες σας. Οι αδέσμευτοι θα νοιώσετε πιο έντονη την ανάγκη αυτές τις γιορτές να τερματίσετε τη μοναχική σας πορεία και κάποιοι θα κάνετε βήματα προκειμένου να καλύψετε αυτά τα κενά. Μόνο οι γεννημένοι στις 4 και 5 Ιουνίου θα έχετε τάσεις φυγής, και μία τάση να μην μπορείτε να διακρίνετε καθαρά προθέσεις και καταστάσεις. Με δεδομένο ότι ο μήνας δεν έχει δύσκολες όψεις, όλα δείχνουν ότι οι περισσότεροι θα νοιώσετε ότι, τελειώνοντας το 2018, ακόμα και αν κάποιες στιγμές σας πίκρανε, σας αφήνει με γλυκιά τελικά γεύση.

Καρκίνος
Αυτόν τον μήνα οι γεννημένοι από τις 12 Ιουλίου και μετά έχουν λόγο να κινούνται προσεκτικά σε όλους τους τομείς και φυσικά σε ότι αφορά σημαντικές αποφάσεις. Οι υπόλοιποι Καρκίνοι, μόνο καλά έχετε να περιμένετε αυτόν τον Δεκέμβρη στη ζωή σας. Ξεκινούμε, λοιπόν, να ξεδιπλώνουμε τις θετικές επιρροές του μήνα για σας: Συναισθηματικά, η φλογερή Αφροδίτη υπόσχεται ένα μήνα γεμάτο συγκινήσεις, ζεσταίνοντας τις σχέσεις σας και δίνοντας ευκαιρίες στους αδέσμευτους που αποκλείεται να τους αφήσουν ασυγκίνητους. Οι μεγαλύτεροι από εσάς θα έχετε χαρές από τα παιδιά σας, ενώ όλοι θα έχετε έναν πολύ αποδοτικό οικονομικά μήνα που θα σας κάνει ξανά αισιόδοξους. Ο χώρος της δουλειάς, που από τον Νοέμβρη έχει αρχίσει να δείχνει ουσιαστικά σημάδια ανάκαμψης, συνεχίζει να ευνοείται, και γενικότερα η δυναμική σας σάς επιτρέπει να είστε περισσότερο τολμηροί και αποφασιστικοί σε νέα βήματα και ανοίγματα. Όσοι, λοιπόν, έχετε γεννηθεί μέχρι και τις 11 Ιουλίου μην φοβηθείτε τα ανοίγματα, αφού οι πιθανότητες να κερδίσετε από αυτά είναι μεγάλες. Αν όμως είστε από τις 12 του μήνα και μετά, να είστε προσεχτικοί και να μην σας παρασύρει κανένας ενθουσιασμός, καθώς θα μπορούσε να αποδειχθεί στο κοντινό μέλλον άνθρακες ο θησαυρός που κυνηγάτε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact