ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι ο μήνας για τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2018

Λέων
Με λιγότερο εγωισμό και περισσότερη διάθεση για συζήτηση και συνεννόηση αυτό το μήνα μπορείτε να πετύχετε πολλά. Με δεδομένο ότι, από τα μέσα του Νοέμβρη και μετά, τα άστρα έχουν πάψει (μετά από πολύ καιρό) να σας χτυπούν, μπορείτε να ξανά να δημιουργήσετε προοπτικές και να αισθανθείτε ότι, από εδώ και πέρα, κάθε μέρα που περνά μπορεί να δυναμώσει τη ζωή, τις σχέσεις και την θέση σας. Ο Δεκέμβρης σιγά σιγά ξεδιπλώνει τα δώρα του και σας βοηθά να τα ξαναπείτε και να τα βρείτε με τα άτομα της καρδιάς σας και άλλα άτομα του φιλικού η επαγγελματικού σας χώρου που είχατε απομακρυνθεί ή ψυχρανθεί μαζί τους. Ο Δίας και ο Ήλιος από τον Τοξότη ζεσταίνουν την προσωπική σας ζωή αναβαθμίζοντας σχέσεις ή δίνοντας ευκαιρίες σε όσους είναι μόνοι να συναντήσουν το άτομο που έχει αυτό το κάτι που θα τους συγκινήσει. Όμως και στα οικονομικά σας αυτός ο μήνας, κυρίως από τα μισά του και μετά, σας βοηθά ώστε να έχετε καλύτερα έσοδα ή ένα στήριγμα που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα που θέλετε. Μπορεί ο επαγγελματικός χώρος να εξακολουθεί να σας αγχώνει, όμως το τέλος της χρονιάς δείχνει ότι και εκεί θα ξεκινήσουν σύντομα να βελτιώνονται τα πράγματα. Πιο τυχεροί από όλους τις μέρες αυτές θα είναι οι γεννημένοι 27 Ιουλίου ως και 3 Αυγούστου, αφού μέσα στον Δεκέμβρη μπορούν να αναμένουν κέρδη, προτάσεις ή ανοίγματα που θα τους κάνουν να νοιώσουν δικαιωμένοι.

Παρθένος
Ο μήνας ξεκινά με αυξημένα έξοδα, κάποια από αυτά απρόβλεπτα, όμως η οργανωτική σας φύση θα μπορέσει γρήγορα να τα ισορροπήσει. Επικοινωνιακά θα τα πάτε θαυμάσια και πιθανόν αυτός ο μήνας να δώσει συναντήσεις και μηνύματα που μπορούν θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Ακόμα, πιθανόν κάποιοι να λειτουργήσετε ως μεσολαβητές για να διευκολύνετε ένα κοντινό σας άτομο να πετύχει ένα σκοπό του. Ο οικογενειακός χώρος, το σπίτι και τα κοντινά συγγενικά σας άτομα θα πάρουν πολύ από τον χρόνο σας αυτό τον μήνα, ενώ θα είστε σε μία συνεχή κίνηση και προσπάθεια για να καλύψετε τόσο επαγγελματικές όσο και οικογενειακές υποχρεώσεις. Λογικά, θα υπάρχουν και στιγμές εκνευρισμού, καθώς θα νοιώθετε ότι ο σύντροφος ή οι κοντινοί σας άνθρωποι δεν θα έχουν την διάθεση να τρέξουν στους δικούς σας ρυθμούς και για τα δικά σας θέλω. Κάποιες στιγμές μέσα στον μήνα, κυρίως οι γεννημένοι στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου, μπορεί να φέρετε κάποιες σχέσεις σας στα άκρα. Το θετικό είναι ότι την εορταστική περίοδο, στις 10 τελευταίες ημέρες του μήνα, περνώντας ο Ήλιος στον Αιγόκερω, θα σας ηρεμήσει αρκετά, θα σας δώσει περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε στους αγαπημένους σας και θα πάρετε και χαρές από αυτούς που αγαπάτε.

Ζυγός
Ένας ακόμα μήνας που στηρίζει τα οικονομικά των Ζυγών, αφού δίνει περισσότερα σε αυτούς που προσπαθούν και στήριξη από τρίτους σε αυτούς που απλά επαναπαύονται στην καλή τους τύχη, ώστε και οι μεν και οι δε να έχετε όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις αγορές και τις σπατάλες σας. Ο μήνας ίσως φέρει σε δύσκολη θέση κάποιους αρκετά μπερδεμένους συναισθηματικά, κυρίως Ζυγούς της 21ης και 22ης Οκτωβρίου. Μπορεί, επίσης, οι γεννημένοι από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και 4 Οκτωβρίου να έχουν κάποιο οικογενειακό στρίμωγμα, ενώ οι γεννημένοι στις 13 Οκτωβρίου να έχετε περάσει σε μία περίοδο που δεν σας επιτρέπει λάθη και απροσεξίες σε κανέναν τομέα. Οι υπόλοιποι, όμως, Ζυγοί μόνο καλά έχετε να περιμένετε από το τέλος αυτής της χρονιάς. Περισσότερο κοντά σε φίλους και κόσμο γενικά και πολύ λιγότερο κοντά στους παραδοσιακούς οικογενειακούς χώρους οι πιο πολλοί θα βρεθείτε τις παραμονές και ανήμερα τόσο των Χριστουγέννων όσο και της πρωτοχρονιάς μέσα σε πολύ κόσμο, φώτα και φωνές… Αν κάτι πρέπει να προσέχετε αυτόν τον καιρό είναι η υγεία σας καθώς ο τόσο περίεργος καιρός μπορεί εύκολα να σας ρίξει στο κρεβάτι μα και ο Άρης από τους Ιχθείς καλεί τους νέους και τις νέες να είναι προσεχτικοί στους ενθουσιώδεις έρωτές τους και προστατευμένοι για να μην έχουν απρόοπτα.

Σκορπιός
Το πόσο καλά μπορεί να σας πάει αυτός ο μήνας είναι δύσκολο να το περιγράψουμε, όμως εύκολο να το βιώσετε, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στην ευκαιρία και να μην αφήνετε πείσματα να σας κολλούν σε ανούσιες καταστάσεις. Η Αφροδίτη, από τις 2 στο ζώδιό σας, προσθέτει αυτό το κάτι στην γοητεία σας για να κερδίζετε πιο εύκολα τώρα, όχι μόνο ερωτικά αλλά και σε όλους τους τομείς, επιβεβαίωση και αναγνώριση. Ακόμα, δίνει χαρές στους αρκετά ταλαιπωρημένους Σκορπιούς των 2 πρώτων ημερών του ζωδίου, που φέτος είχαν λόγους για να περάσουν δύσκολα. Ήλιος και Δίας από τον Τοξότη θα δώσουν σε πολλούς τη δυνατότητα να κάνουν μικρά ή και σημαντικά αποκτήματα αυτόν τον τόσο καλό για τα οικονομικά σας μήνα. Ο Άρης από τους Ιχθείς σας γεμίζει ενέργεια, αποφασιστικότητα και θάρρος, ώστε να είστε όσο κατακτητικοί χρειάζεται για να στοχεύετε και να παίρνετε αυτό που επιθυμείτε. Αυτόν τον καιρό ό,τι χαλάει θα σας βγαίνει τελικά σε καλό, γιατί είτε με κάποιο τρόπο θα διορθώνεται είτε θα αντικαθίσταται από κάτι νέο και καλύτερο (και αυτό αφορά φυσικά και τις σχέσεις σας). Αυτός είναι και ο λόγος που θα νοιώθετε δυνατοί και τυχεροί, καθώς, όπως όλα δείχνουν, ο τελευταίος μήνας της χρονιάς θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να θυμάστε με θετικά συναισθήματα το πέρασμα του 2018 από τη ζωή σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact