ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι ο μήνας για τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2018

Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς δεν κρύβει εκπλήξεις παρά μόνο ένα δύσκολο γεγονός εκεί στα μέσα του. Ο Ερμής είναι ανάδρομος από την αρχή και μέχρι τις 6 του μήνα, ενώ η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό την πρώτη του μήνα ξεκαθαρίζει λυτρωτικά αδιέξοδες και φθαρμένες από τον χρόνο σχέσεις. Ωστόσο, ο μήνας γενικά δεν έχει δύσκολες όψεις, ούτε αρνητική νέα Σελήνη και Πανσέληνο.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό, μια διέλευση που θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019. Μια τόσο παθιασμένη Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα δίνει ένταση και πάθος σε ό,τι έχει σχέση με τα ερωτικά ζητήματα, με όλα τα θετικά μα και αρνητικά που μπορεί να προκαλέσει.

Την Δευτέρα 3 του μήνα ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη μας κάνει να βιαζόμαστε και ίσως να κάνουμε υπερβολές προκειμένου να πετύχουμε πολλά σε λίγο χρονικό διάστημα.

Λίγο μετά στις 6 του μήνα, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μας δίνουν την ευελιξία που χρειάζεται ώστε να βρίσκουμε πιο εύκολους και διπλωματικούς τρόπους για να φτάσουμε κοντά στους στόχους μας. Την ίδια μέρα ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομη κίνησή του, όμως οι καθυστερήσεις και οι αναβολές σε όλα τα θέματα θα πάψουν από τις 9 του μήνα και μετά, όταν ουσιαστικά αρχίζει να κινείται γοργά και φεύγει από την περίοδο της φαινομενικής του στάσης.

Στις 7 Δεκεμβρίου έχουμε την νέα Σελήνη στις 15 μοίρες του Τοξότη, σε τετραγωνική όψη τόσο με τον Ποσειδώνα όσο και με τον Άρη, που την ίδια μέρα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Η νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι δυνατή και αισιόδοξη, ενώ με της επιρροές που δέχεται γεννά έναν 28ήμερο κύκλο που θα τον χαρακτηρίζει η ανάγκη της αλλαγής και της φυγής από χώρους, συμβάσεις και καταστάσεις που νοιώθουμε ότι μας εγκλωβίζουν ή γενικά δεν μας δίνουν τον αέρα της προοπτικής ενός καλύτερου αύριο.

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτόν τον καιρό πολλοί θα αποφασίσουν να κάνουν βήματα αλλαγών , να αλλάξουν χώρους ή και τόπους για να βρεθούν σε άλλους που μπορεί να τους ανανεώνουν την ελπίδα ότι με την νέα χρονιά θα έχουν μία καλύτερη προοπτική ανάπτυξης.

Το αρνητικό είναι η πιθανότητα στα μέσα του μήνα να έχουμε ένα αρνητικό ή περίεργο γεγονός (π.χ. την απελευθέρωση επικίνδυνων μολυσματικά αερίων ή ένα πλημμυρικό φαινόμενο) που θα προκληθεί είτε ηθελημένα είτε από ατύχημα και θα απασχολήσει πολύ ειδησεογραφικά, ενώ η διερεύνηση των αιτίων που το προκάλεσε θα έχει διάρκεια.

Στις 13 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνά στον Τοξότη και ως τις 4 Ιανουαρίου του 2019 θα κάνει τόσο τον λόγο που και εκφράζουμε αλλά και αυτό που μας απευθύνουν πιο αληθινό και πιο σκληρό. 16 και 17 του μήνα διαδοχικά δύο εξάγωνα Αφροδίτης με Κρόνο και Άρη με Πλούτωνα δεν δείχνουν να έχουν τη δύναμη για να δώσουν κάτι αξιόλογο, γι’ αυτό και ο μήνας ουσιαστικά από τις 7 ως και τις 19 δείχνει ιδιαίτερα ουδέτερος.

Όλα τα δυνατά στοιχεία του Δεκέμβρη ξεκινούν στις 20, όταν ο Ήλιος κάνει ένα δυνατό τρίγωνο με τον Ουρανό, ενώ μία μέρα μετά στις 21, έχουμε τις πιο καλές όψεις του μήνα: Την σύνοδο του Ερμή με τον Δία και το εξαιρετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Οι τρεις αυτές θετικές όψεις έχουν την δύναμη να μεταφέρουν μηνύματα αισιοδοξίας, να αλλάξουν την διάθεση και να δώσουν ανάσες, είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές σε πολύ κόσμο που τις έχει ανάγκη.

Μία μέρα μετά τις 22, πραγματοποιείται το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω, που το συνοδεύει και μία πολύ θετική Πανσέληνος στις 0 μοίρες 49΄του Καρκίνου. Η πανσέληνος αυτή είναι χωρίς αρνητικές επιρροές και δίνει στην εορταστική περίοδο που ξεκινά το χρώμα και το νόημα που πρέπει να έχουν τα Χριστούγεννα.

Από εκεί και μετά, μία αρνητική όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Ποσειδώνα τη μέρα των Χριστουγέννων μπορεί να μπερδέψει πολλούς με αναβολές και αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Επίσης, τη μέρα αυτή καλούμαστε να διακρίνουμε την πραγματικότητα από την πλάνη, γι’ αυτό και η μέρα είναι ακατάλληλη για κάθε μορφής ξεκινήματα, ιδιαίτερα νέων σχέσεων. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται για να αποφύγουμε τις εξαπατήσεις, αφού το όλο σκηνικό εύκολα θα μπορούσαμε να μας κάνει να πληρώσουμε τον κούκο αηδόνι στις Χριστουγεννιάτικες εξόδους μας.

Ο μήνας και η χρονιά κλείνει με ένα ουδέτερο εξάγωνο ης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Στις τελευταίες μέρες του 2018 όλα δείχνουν ήσυχα, λες και κάτι να περιμένουμε να αλλάξει, αλλά χωρίς εξάρσεις αισιοδοξίας, και με το αίσθημα ότι το 2019 δεν μπορεί να μην είναι έστω και λίγο καλύτερη χρονιά από αυτή που μας αποχαιρετά. Π.Κ.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact