ΖΩΔΙΑ

Πώς θα είναι ο μήνας για τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2018

Τοξότης
Το ότι σιγά-σιγά και ένα-ένα τα πράγματα γίνονται όπως εσείς τα θέλετε είναι κάτι που το έχετε δει να ξεκινά να συμβαίνει από τον περασμένο μήνα, ιδιαίτερα εσείς των πρώτων ημερών του ζωδίου και ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 27 Νοεμβρίου μέχρι και 3 Δεκεμβρίου. Το άνοιγμα που αναζητάτε, αυτό που ανοίγει προοπτικές καλυτέρευσης της θέσης και των εσόδων σας, τύχη, μία πρόταση ή μία ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο σας θέλω πραγματικότητα, είναι τώρα πιο εφικτό για εσάς. Εύκολα, λοιπόν, καταλαβαίνουμε ότι για τους γεννημένους μέχρι και 2 Δεκεμβρίου, ο μήνας δεν είναι απλά καλός αλλά άριστος. Για τους υπόλοιπους Τοξότες ο Δεκέμβρης είναι μήνας με πολλά αιτήματα, αρκετή ενδοοικογενειακή ένταση, ξεσπάσματα και πολλές τάσεις φυγής, που θα τις εκδηλώσετε από νωρίς αυτόν τον καιρό. Οικονομικά για όλους τα πράγματα θα εξακολουθήσουν να είναι δύσκολα και απαιτούν μέτρο και σύνεση σε ό,τι αφορά τα έξοδα. Όλοι, ιδιαίτερα από τις 13 και μετά, να είστε προσεκτικοί με την ορμή του λόγου σας γιατί μπορεί να πληγώσει με την σκληράδα του άτομα που δεν πρέπει να πληγώσετε. Οι μέρες των Χριστουγέννων, αλλά και οι 29 και 30 του μήνα, δείχνουν να σας πάνε περισσότερο, να βοηθούν τη διάθεσή σας και να χαρίζουν πιο καλές στιγμές, σε σχέση με την παραμονή της πρωτοχρονιάς που θα είστε αρκετά κλεισμένοι στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας.

Αιγόκερως
Παρόλο που σαν μήνας είναι τόσο καλός, αυτός Δεκέμβρης δεν δείχνει να μπορεί να σας δώσει και πολλά πράγματα. Μπορεί, ωστόσο, να βάλει σε πίεση ή σε διλήμματα κάποιους από τους γεννημένους από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι και 1 Ιανουαρίου, είτε κουράζοντας τους με μια ευθύνη που έχουν αναλάβει ή στερώντας τους αυτά που θεωρούν ότι τους αξίζουν. Επίσης, αιτίες έντασης και εξόδων μπορεί να δημιουργηθούν για τους γεννημένους στις 18 Ιανουαρίου ενώ μια δυσάρεστη που δεν είναι στο χέρι τους να αλλάξουν πιθανόν να βιώσουν οι γεννημένοι στις 10 Ιανουαρίου. Οι υπόλοιποι, που είναι και οι περισσότεροι Αιγόκεροι, θα μπορούσατε να περάσετε αρκετά καλά αυτόν τον καιρό. Η πρώτη σας ανάγκη είναι να κάνετε απολογισμούς και να τα βρείτε με το μέσα σας, κάτι το οποίο υποβοηθείται από την παρουσία Ήλιου και Δία στον Τοξότη. Από τις 2 του μήνα και μετά, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό φέρνει καλές επαφές με φίλους και την δυνατότητα, μέσα από προσκλήσεις, να βρεθείτε σε νέους κύκλους και να γνωρίσετε γοητευτικά άτομα, αν και οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητάτε στιγμές για να απομονωθείτε και να σκεφτείτε. Αυτόν τον καιρό θα κάνετε πολλές μετακινήσεις, ενώ πιθανόν να υπάρχει μια αυξημένη νευρικότητα στην κίνηση και στον λόγο σας. Ταυτόχρονα, θα έχετε τάσεις φυγής και δεν θα είστε εύκολα ικανοποιημένοι με όσα συμβαίνουν γύρω σας. Το κλίμα θα αλλάξει το 3ο και εορταστικό 10ήμερο του μήνα, όταν περνά ο Ήλιος στο ζώδιό σας και σας βγάζει από την περίοδο εσωστρέφειας, όμως οι τελευταίες μέρες του χρόνου, από τις 27 του μήνα και μετά, ιδιαίτερα η παραμονή της πρωτοχρονιάς σας αποζημιώνουν με ευχάριστες στιγμές.

Υδροχόος
Ένας πολύ δυνατός και ευχάριστος μήνας είναι ο Δεκέμβρης για εσάς. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε τις μέρες του είναι τα έξοδά σας, καθώς θα έχετε μία καταναλωτική μανία που δεν θα κατασιγάζει με τίποτα. Επίσης, προσοχή χρειάζονται μέρες όπως η 7η του μήνα που μπορείτε ακόμα και να χάσετε ένα αντικείμενο ή χρήματα από βιασύνη ή και από κακόβουλη ενέργεια άλλου ατόμου (κλοπή). Τα θέλω σας αυτόν τον καιρό δεν έχουν τελειωμό, όμως ο μήνας σας βοηθά και σας στηρίζει οικονομικά, είτε μέσα από την εργασία σας είτε, αν δεν εργάζεστε, με διάφορούς άλλους τρόπους, καθώς όλοι λίγο-πολύ έχετε κοντά σας άτομα που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Οι προσκλήσεις που θα έχετε αυτόν τον καιρό είναι ασυνήθιστα πολλές και οι περισσότεροι θα είστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας, την εικόνα σας , την φυσική σας κατάσταση και την αποδοχή που παίρνετε από τον κόσμο που σας γνωρίζει και τόσο εύκολα κερδίζετε την συμπάθειά του. Η μεγάλη σας κοινωνικότητα έχει φυσικά θετικό αντίκτυπο και στα προσωπικά σας, έτσι οι αδέσμευτοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας, ενώ οι υπόλοιποι θα κάνετε τα ταίρια σας να νοιώσουν ότι δεν μπορούν να είναι εφησυχασμένα και θα πρέπει να κάνουν πράγματα για να ανανεώσουν το ενδιαφέρον της σχέσης σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact