ΖΩΔΙΑ

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων το 2018;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από τις αρχές της χρονιάς, μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που ζει μακριά σου, θα νιώσεις πιο ελεύθερη. Το Μάιο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η άνοιξη σε ξελογιάζει και ο έρωτας σε κάνει να ξεχνάς τα καθημερινά προβλήματα. Τον Αύγουστο, η τρυφερότητα κυριαρχεί. Προσοχή θα χρειαστεί ο Νοέμβριος καθώς μια κρίση στη σχέση σου είναι πιθανή, τα συναισθήματα δοκιμάζονται. Απόφυγε τα παράνομα και τις υπερβολές.

Είσαι προσαρμοστική και έχεις αποδείξει πως μπορείς και επιβιώνεις στα δύσκολα. Ο Κρόνος έφυγε πλέον από το απέναντι ζώδιο και απαλλάχτηκες από οτιδήποτε σε επιβάρυνε. Οι σχέσεις που έμειναν στη ζωή σου θα επανεξεταστούν και θα βελτιωθούν από το Μάρτιο και μετά. Βρες τον έρωτα, αν είσαι μόνη, μέσα στο καλοκαίρι. Ο Άρης θα σε βοηθήσει σ’ αυτό αλλά θα ανανεώσει και όλους τους τομείς της ζωής σου. Τότε θα πάρεις σοβαρές και οριστικές αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η χρονιά είναι ερωτική για σένα. Κάνε νέες γνωριμίες τον Ιανουάριο, όμως μην βιαστείς να ενθουσιαστείς. Με το Δία, βγαίνεις, γνωρίζεις νέα πρόσωπα, ερωτεύεσαι. Από μέσα Μαίου και Αύγουστο κερδίζεις τις εντυπώσεις, ο έρωτας ξεχειλίζει. Βάλε ένα στοπ τον Οκτώβριο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να απομονωθείς για να δεις πιο στενά τα συναισθήματά σου. Η επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν είναι πιθανή.

Ο Κρόνος αυτή τη χρονιά θα δοκιμάσει τις σχέσεις σου. θα συνειδητοποιήσεις πως ο έρωτας δεν είναι μόνο χαρά και διασκέδαση. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου και να την κάνεις πιο ουσιαστική. Προχώρα αργά και συντηρητικά για να έχεις θετικά αποτελέσματα. Κάνε ξεκαθαρίσματα από μέσα Μαρτίου-μέσα Μαΐου και από 13/8-10/9. Αυτά τα διαστήματα είναι απαιτητικά και θα παίξουν με τα νεύρα σου και τις αντοχές σου. θα επηρεαστούν περισσότερο οι γεννημένες τον Ιούνιο. Ρήξεις αλλά και η δημιουργία καρμικών σχέσεων είναι πιθανά σενάρια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact