ΖΩΔΙΑ

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων το 2018;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή τη χρονιά θα δεις τις καταστάσεις με άλλη ματιά και θα συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα που αγνοούσες. Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι μπερδεμένα αλλά θα γίνουν αλλαγές. Οι εκλείψεις στις 31/1 και 11/8 θα επηρεάσουν τη σχέση σου και η έκλειψη στις 27/7 μπορεί να φέρει ακόμα και ένα χωρισμό. Η εμπλοκή άλλων προσώπων στην ζωή σου θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα. Αν οι εκλείψεις επηρεάζουν τον προσωπικό σου χάρτη, τα γεγονότα θα είναι μοιραία. Η γοητεία σου μπορεί να σε μπλέξει σε εφήμερες σχέσεις και να βάλεις σε κίνδυνο τις σταθερές.

Το 2018 θέλεις δίπλα σου ανθρώπους να σε κατανοούν και όχι περιπέτειες της μιας βραδιάς. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από την άνοιξη ως το φθινόπωρο, θα μπεις σε περιπέτειες καθώς θα πυροδοτηθούν εξελίξεις που δύσκολα θα αγνοήσεις. Στην ανάδρομη πορεία του, από 26/6-12/8, θα νιώθεις μπλοκαρισμένη και θα είσαι λιγότερο αποτελεσματική. Αν είσαι μόνη, χρησιμοποίησέ τον για νέες γνωριμίες και φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ
Η χρονιά αυτή ξεκινάει ερωτικά για εσένα. Ο Φεβρουάριος θα είναι ρόδινος και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια σχέση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Ένα ειδύλλιο, ένα φλερτ με πρόσωπο απαγορευμένο είναι πιθανό. Ο Δίας φέρνει δυνατά συναισθήματα. Προσοχή από 10/7-6/8 καθώς θα υπάρχουν εντάσεις, καβγάδες και η διάθεση δεν θα είναι καλή. Απαγορευτικός θα είναι και ο Οκτώβριος, με την ανάδρομη Αφροδίτη, για νέες σχέσεις και για σοβαρές αποφάσεις. Τα πράγματα καλυτερεύουν στο τέλος της χρονιάς.
Από τη φύση σου είσαι ευαίσθητη και δύσκολα αντικειμενική. Εύκολα πιστεύεις σε κάποιον και παραδίνεσαι. Τα προηγούμενα χρόνια, πολλές σχέσεις έλαβαν τέλος ή δεν τις χάρηκες όπως θα ήθελες.

Αυτή η χρονιά είναι βοηθητική. Αν η σχέση σου αντέχει ακόμα, αυτή τη χρονιά θα προχωρήσεις παρακάτω, με ανθρώπους που ξέρουν να σου στέκονται στα δύσκολα. Ένας γάμος ή μια συγκατοίκηση είναι πιθανά αλλά μη βιάζεσαι, μην πέφτεις με τα μούτρα για να μπορέσεις να γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα. Αυτό ισχύει περισσότερο για τις γεννημένες το δεύτερο δεκαήμερο που δέχονται τις παραπλανητικές επιδράσεις του Ποσειδώνα και δεν βλέπουν την πραγματικότητα στην αληθινή της διάσταση. Οι επιθυμίες μπορεί να μπερδευτούν με τις δυνατότητες μιας σχέσης και ειδικότερα από τις 8/11 και μετά με το Δία.

missbloom.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact