ΖΩΔΙΑ

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων το 2018;

ΛΕΩΝ
Αξιοποίησε τις καταστάσεις το Μάρτιο και το καλοκαίρι, αν είσαι μόνη, καθώς τα πράγματα θα δυσκολέψουν από Σεπτέμβριο ως Νοέμβριο. Το φθινόπωρο θα είναι περίεργο καθώς θα νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν, θα είσαι εγκλωβισμένη σε υποχρεώσεις που δεν θα σου αφήνουν περιθώρια για ερωτικές εμπειρίες. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτή θα δοκιμαστεί μέσα στο καλοκαίρι και είτε θα ενδυναμωθεί είτε θα τελειώσει.

Το 2018 οι σχέσεις σου θα ξεκαθαριστούν, οι καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να δώσεις λύσεις. Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις, θα σπάσουν. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια σχέση από το παρελθόν ίσως παίξουν μεγάλο ρόλο. Αν η σχέση σου είναι ικανοποιητική, μην αφήσεις άλλους να επέμβουν. Μεγαλύτερη ικανοποίηση θα σου δώσει η επόμενη χρονιά. Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, Άρης/Ουρανός φέρνουν ανατροπές, αναστατώσεις, αναζητάς κάτι ασυνήθιστο, νέες εμπειρίες και αυτό μπορεί να οδηγήσει στη λήξη μιας σχέσης ή την αποσταθεροποίηση. Η ανατροπή αυτή μπορεί να προέλθει και από κάποιο άλλο τομέα της ζωής σου και να δημιουργήσει ντόμινο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η χρονιά είναι ερωτική και μπορεί να σου φέρει ένα σύντροφο ζωής. Ξεχειλίζεις από συναίσθημα και με τον Κρόνο βάζεις τάξη στη συναισθηματική σου ζωή. Αξιοποίησε τον Απρίλιο και τον Ιούλιο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να είσαι προσεκτική Οκτώβριο και Νοέμβριο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Ο έρωτας θα σε μπλέξει στα δίχτυα του αλλά στο τέλος της χρονιάς, μπορεί να βιώσεις εντάσεις ή απογοήτευση.

Αυτή τη χρονιά ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου και προσπαθείς να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Ο Δίας σε βοηθά να ανανεωθείς, να ταξιδέψεις, να μάθεις νέα πράγματα. Θα κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες και αυτές προέρχονται μέσα από το χώρο της δουλειάς, από το δρόμο, μέσα από ένα ταξίδι, από τη γειτονιά, από την καθημερινότητα, από τις εξόδους. Μη μένεις κλεισμένη στο σπίτι. Κρόνος/Πλούτωνας κάνουν τον έρωτα μια σοβαρή υπόθεση. Αντιμετωπίζεις πιο υπεύθυνα ερωτικά, διασκέδαση, θέματα παιδιών. Ο ανάδρομος Άρης τον Αύγουστο μπορεί να φέρει δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς αλλά θα είναι προσωρινές. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ
Από τις αρχές της χρονιάς ήδη, διεκδικείς τον έρωτα, γίνεσαι πιο τολμηρή και κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις το άτομο που επιθυμείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, κάποιες δυσκολίες δεν σε βοηθούν να βάλεις μια τάξη στη σχέση σου ακόμα. Απρίλιο, Μάιο μπορείς να κάνεις συναρπαστικές γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 6/8-9/9, θα ζήσεις μοναδικές στιγμές. Με την ανάδρομη πορεία της, Οκτώβριο, Νοέμβριο, θα κάνεις επαναπροσδιορισμούς.

Οι εκλείψεις της χρονιάς θα φέρουν ξεκαθαρίσματα. Η έκλειψη στις 15/2 αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, το φλερτ, τα παιδιά. Μπορεί να ερωτευτείς, να ζήσεις ρομαντικά, να κάνεις μια γνωριμία μέσα από μια μετακίνηση. Αν η σχέση σου αντιμετωπίζει προβλήματα, προσπάθησε να τα λύσεις σ’ αυτή την έκλειψη καθώς η έκλειψη στις 27/7 είναι λίγο πιο σκληρή και μπορεί να δημιουργήσει ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώσεις απογοητευμένη ή ανικανοποίητη. Ο Κρόνος θα βγάλει όλα τα προβλήματα στη φόρα και ίσως τα διογκώσει. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, αυτή θα ενδυναμωθεί περισσότερο. Ο Κρόνος θα επηρεάσει περισσότερο τις γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact