ΖΩΔΙΑ

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων το 2018;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το Δία στο ζώδιό σου ζεις τον έρωτα στο έπακρο, έχεις την προστασία του ως τις 8/11. Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα και αν έχεις γεννηθεί το Νοέμβριο, ζεις σε ένα ροζ συννεφάκι και εξιδανικεύεις. Εντάσεις, αναταραχές, σκαμπανεβάσματα κυριαρχούν το καλοκαίρι ως τα μέσα φθινοπώρου. Ζήλια, πάθη, κεραυνοβόλοι έρωτες, γκρίνια, εκδίκηση έρχονται στο προσκήνιο. Τον Οκτώβριο, απόφυγε νέες σχέσεις και επισημοποιήσεις. Επωφελήσου τα διαστήματα 10/2-6/3, 19/5-13/6.

Αυτή τη χρονιά καθοριστικός παράγοντας θα είναι το σεξ. Η ικανοποίηση που λαμβάνεις, αυτό που γίνεται ή δεν γίνεται. Ένας απαγορευμένος έρωτας είναι πιθανός. Ένας γάμος ή ένα διαζύγιο επίσης. Τα απρόοπτα έχουν την τιμητική τους για τις γεννημένες τον Οκτώβριο. Έντονα γεγονότα, ρήξεις για ένα καλύτερο μέλλον είναι πιθανά σενάρια. Είναι η χρονιά της αναγέννησης σε κάθε επίπεδο και αυτό θα γίνει μέσα από συνειδητοποιήσεις και καταστάσεις (αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο). Νέες γνωριμίες σταθεροποιούνται και προχωρούν μετά τις 8/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ταλαιπώρησε τα προηγούμενα χρόνια ή μπορεί και να έφερε ένα γάμο ή μια συγκατοίκηση. Ο Ουρανός ως το Μάιο φέρνει ανατροπές στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να μην σταθεροποιηθείς σε μια σχέση, δεν θα παραπονεθείς όμως για ρουτίνα και μονοτονία. Εξάλλου, η ανεξαρτησία και η ελευθερία σε χαρακτηρίζουν. Ερωτικός θα είναι ο Μάρτιος και ο Ιούνιος, θα πετύχεις τους στόχους σου και θα είσαι πιο διεκδικητική. Προσοχή το φθινόπωρο καθώς μπορεί να απογοητεύσεις ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μην παίρνεις σοβαρές και καθοριστικές αποφάσεις.

Το 2018 είναι σημαντική χρονιά για να εξυγιάνεις τον τομέα των σχέσεων πριν δεχτείς τις νέες προκλήσεις που θα έρθουν με το Δία στο ζώδιό σου από τις 8/11. Νέες ευκαιρίες στον έρωτα θα έχεις στην αρχή και το τέλος της χρονιάς αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο. Προσοχή στον Ποσειδώνα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο καθώς μπορεί να έχεις βρει το ιδανικό ταίρι ή μπορεί να εξαπατάσαι. Να χαρείς τον έρωτα αλλά χωρίς να επενδύεις. Μην προχωράς βιαστικά πριν σιγουρευτείς για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Είναι πιθανό να βρεθείς σε μια αδιέξοδη σχέση είτε σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας. Ο χρόνος θα δείξει την αξία των σχέσεών σου. Αν είσαι χωρισμένη, καλό θα ήταν να μείνεις λίγους μήνες μόνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν και ο πρώτος μήνας της χρονιάς ξεκινάει με δυνατά συναισθήματα και πολλές ευκαιρίες, το φθινόπωρο θα είναι μελανό. Η ανάδρομη Αφροδίτη, 5/10-15/11, δυσκολεύει τις καταστάσεις και προκαλεί παρεξηγήσεις. Όλα θα μοιάζουν τότε διαφορετικά.
Το 2018 δείχνεις ανοιχτά τη δυσαρέσκειά σου απέναντι σε ότι δεν σε ικανοποιεί. Αναζητάς πλέον το ουσιαστικό, το γνήσιο, το αληθινό. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε σπρώχνει να τελειώνεις με οτιδήποτε σε ταλαιπωρεί αλλά ο Δίας ως τις 7/11 θα βοηθάει και θα σου λέει μη βιάζεσαι, δες και τα θετικά της σχέσης. Ότι είναι να σωθεί και να προχωρήσει θα φανεί μέχρι τότε.

Ο Ουρανός, τα τελευταία χρόνια έφερε πολλές ανατροπές και εξελίξεις στις σχέσεις σου. Τώρα με τον Κρόνο, αναζητάς την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την τήρηση υποσχέσεων και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτά. Αυτή τη χρονιά, αξιολογείς διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Ουρανός για κάποιους μήνες ακόμα θα συνεχίσει να δημιουργεί ανατρεπτικές καταστάσεις, όμως θα πρέπει αυτή τη φορά να μετράς και τις ανάγκες σου. Πρακτικά θέματα μπορεί να φέρουν τέλος σε μια σχέση, όσο καλή και αν είναι, και αυτό αφορά περισσότερο τις γεννημένες το τρίτο δεκαήμερο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact