ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, τα “έπνιξε” ο Διούδης!

Το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους κατέκτησαν και μαθηματικά οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη 3-1 επί του Παναθηναϊκού με ανατροπή.

Ο Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός που όχι μόνο έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό, αλλά κατάφερε και αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας.

Εντυπωσιακός ο Χασάν με δυο γκολ, ενώ μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα έχει και ο Έλληνας τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού που ήταν σε πολύ κακό βράδυ

Ίσως τελικά ο Μαρτίνς να… πανηγυρίζει για τον τραυματισμό του Μπα στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Χασάν που πέρασε στη θέση του, όχι μόνο πέτυχε δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στους “ερυθρόλευκους”, αλλά άλλαξε και την εικόνα ολόκληρης της αναμέτρησης.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Με τη νίκη τους οι Πειραιώτες κατάφεραν να κλειδώσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα φτάνοντας πια στα 46. Από την άλλη το “Τριφύλλι”, μπορεί να ήταν άριστα στημένο στον αγωνιστικό χώρο και να προηγήθηκε με το πέναλτι – γκολ του Μακέντα, όμως η τραγική μέρα του Διούδη, δεν το βοήθησε να ζητήσει παραπάνω πράγματα από το ντέρμπι. Το… κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Μπρούμα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μπα (36′ Χασάν), Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (68′ Καμαρά), Φορτούνης (68′ Μπρούμα), Μασούρας (90 Ρέαμπτσιουκ), Ελ Αραμπί.

Παναθηναϊκός (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ (46′ Αλεξανδρόπουλος), Χουάνκαρ, Βέλεθ, Νιάς, Μαουρίσιο (77′ Ιωαννίδης), Βιγιαφάνιες (84′ Καρλίτος), Χατζηγιοβάνης (79′ Αϊτόρ), Μακέντα (84′ Ενγκμπακοτό) .

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact