ΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ; Πιέζοντας σε αυτό το σημείο της κοιλιάς θα Ενεργοποιήσετε το εντερο σας!

Το έχουμε περάσει όλοι

αυτό. Ποιο; Να καθόμαστε στην τουαλέτα και να παλεύουμε να βάλουμε το έντερο μας σε κίνηση. Αν σας λέγαμε όμως ότι υπάρχει ένα απλό κουμπί που μπορείτε να πατήσετε και να ανακουφιστείτε; Ναι, όντως υπάρχει!

Δεν είναι εφαρμογή – αφήστε το κινητό στην άκρη. Βρίσκεται στο σώμα σας. Μπορείτε να το βρείτε πολύ εύκολα. Οι ειδικοί στην πιεσοθεραπεία το ονομάζουν “θάλασσα ενέργειας” και είναι εύκολο στην χρήση. Απλά μετρήστε 3 δάχτυλα κάτω από τον αφαλό σας.

3134

Είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε; Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε κοντά σε τουαλέτα – για προφανείς λόγους. Στην συνέχεια, πιέστε με 3 δάχτυλα το σημείο. Πάρτε βαθιές ανάσες καθώς πιέζετε. Συνεχίστε να πιέζετε μέχρι να νιώσετε την επιθυμία να πάτε στην τουαλέτα. Θα χρειαστείτε από 10 δευτερόλεπτα ως 3 λεπτά.

Πώς λειτουργεί;

Σύμφωνα με τον Dr. Michael Reed Gach, θεραπευτή πιεσοθεραπείας, αυτό το σημείο λειτουργεί επαναφέροντας τις θεραπευτικές λειτουργίες του σώματος. Ένα σημαντικό κομμάτι της θεραπείας είναι η απομάκρυνση των περιττωμάτων. Παλιότερες έρευνες έχουν επίσης δείξει ότι το μασάζ στην κοιλιά προκαλεί αναταραχή στο σώμα κάνοντας το έντερο να κινείται και να καθαρίζει τον οργανισμό.

Ο Dr. Gach λέει ακόμη ότι το σημείο αυτό ανακουφίζει από αέρια, πόνους περιόδου, προβλήματα δυσπεψίας και πόνους στο ορθό.

Περισσότερες συμβουλές!

1. Squat

Οι τουαλέτες έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα – πρέπει να κάθεσαι και αυτή η στάση δεν βοηθά στην αφόδευση. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το σώμα είναι σχεδιασμένο να βρίσκεται σε στάση squat κατά την αφόδευση.

4123Είναι λογικό όταν βρίσκεστε αρκετά λεπτά στην τουαλέτα να σκέφτεστε ότι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να σπρώξετε. Προσπαθήστε όμως να μην το κάνετε.

Γιατί; Επειδή προκαλεί υπερβολική πίεση στο σώμα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή καρδιακή αρρυθμία ή σε έκρηξη του εντέρου. Δεν είναι και τόσο διασκεδαστικό. Απλά κάντε υπομονή και πιέστε το σημείο που αναφέραμε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact