ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχρός και αμετανόητος ο φονιάς της φαρμακοποιού

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τη νέα άγρια γυναικοκτονία σε χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα, στο χωριό Πηγές Νέστου. Ενας 55χρονος στην Καβάλα έπνιξε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της με τα ίδια του τα χέρια και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 55χρονος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ψυχρός προς τους αστυνομικούς και αμετανόητος. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δεν έχει μετανιώσει την πράξη του, ενώ προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα που διέπραξε, σύμφωνα με την υπάλληλο του φαρμακείου, που διατηρούσε η δολοφονημένη 43χρονη.

Συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε πως η υπάλληλος αναζητούσε την 43χρονη για ώρες, καθώς την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο. Τότε, δέχτηκε ένα SMS που έγραφε «είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς», σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα την προβλημάτισε, τόσο γιατί η 43χρονη δεν έγραφε με αυτό τον τρόπο, όσο και γιατί επικοινώνουσαν με γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού και όχι μέσω SMS. Αφού πέρασε λοιπόν, αρκετές ώρες μαζί με συγγενείς της 43χρονης, αποφάσισαν να καλέσουν την Αστυνομία, ενώ στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι πρόκειται για μία ακόμη γυναικοκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Σύμφωνα με το proininews.gr, ο 55χρονος ήταν βραβευμένος αθλητής του στίβου. Συγκεκριμένα, τοπικός σύλλογος στο χωριό Πηγές Νέστου- Καβάλας είχε βραβεύσει τον δράστη το 2018, καθώς ήταν δεύτερος πανελληνιονίκης/βετεράνος στα 400 μέτρα με εμπόδια.

Όπως έγραψε το ethnos.gr, η φαρμακοποιός άφησε δύο παιδιά, 6 και 10 ετών. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το ζευγάρι είχε προβλήματα στο γάμο του και η 43χρονη φέρεται να είχε ζητήσει να πάρουν διαζύγιο. Βασική αιτία των καυγάδων φέρεται να είναι η παθολογική ζήλεια του συζύγου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Ο 55χρονος φερόμενος συζυγοκτόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Καβάλας. Φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του για να αυτοκτονήσει μετά το φονικό. Η σορός της 43χρονης βρίσκεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Δε φέρει κάποια θλαστικά τραύματα και εικάζεται ότι έχει στραγγαλιστεί.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact